Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje

Hamdija Seferović pomogao prijateljima da istuku mladića

hamdija
Davor Puklavec/Pixsell
24.08.2010.
u 20:15

Pobjednik druge sezone reality showa Big Brother, Hamdija Seferović bio je jedan od sudionika tuče koja se 7. kolovoza odigrala na parkiralištu jednog noćnog kluba u Umagu.

Pobjednik druge sezone reality showa Big Brother, Hamdija Seferović bio je jedan od sudionika tuče koja se 7. kolovoza odigrala na parkiralištu jednog noćnog kluba u Umagu. Kako prenose 24 sata Neven Erceg iz Zagreba sa prijateljima je htio automobilom napustiti parkiralište no ispred automobila im se srušila mlada Romkinja.

Neven je odmah sa prijateljima pohitao da vidi treba li joj pomoć, nakon čega je ona sjela na haubu njegova automobila odbijajući sići. Erceg je zamolio dečke koji su s njom bili u društvu da je maknu s njegova automobila na što su oni počeli tući njegova prijatelja Marija Mrvelja.

U trenutku kada je Neven htio podići svog prijatelja i smjestiti ga u auto kako bi ga odvezao u bolnicu jer mu je bila razbijena vilica, na parkiralište je došao Hamdija sa šestoricom prijatelja. Kako je Neven ispričao za 24 sata Hamdija ga je počeo udarati po glavi, a u tome su mu pomogla još dvojica.

Pobjednik Big Brothera razbio mu je arkadu i ozlijedio oko. U svoju obranu Hamdija je rekao kako je samo htio smiriti situaciju ali ga je u jednom trenutku netko napao u leđa pa se tako priključio masovnoj tučnjavi.

Ključne riječi

Komentara 64

Avatar zanusi13
zanusi13
15:41 25.08.2010.

Zagreb je davno postao Romanija...

Avatar kos
kos
21:16 24.08.2010.

Jednom cigo uvijek cigo,,,,,,,,,,,,,,............uvijek su bili na pragu kriminala,,,,,,,,,živjela nam rvatska,,......

OB
-obrisani-
08:48 25.08.2010.

Došla Hitna pomoć kod Cigana na intervenciju, i sad ulaze oni, a ono gajba tri sa tri. Gleda doktor, pa se čudi, u gajbi Ciga, Ciganka i 10 Cigančića, pa će Ciganki: • Dobro Mileva, gjde se vi ovde uopće karate? • Pa obično u pi*ku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije