Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talentirana pjevačica

Snovi joj se ostvaruju nakon Voicea: 'Uz multikulturalni tim sklapam soul s afričkim udarcem'

ema gagro
Foto: Screenshot
1/4
09.11.2015.
u 09:44

Njen mentor iz Voicea Jacques Houdek nazvao ju je ''jednom od naših najboljih soul izvođačica'', a talentirana Ema svom glazbenom izričaju ostala je vjerna i nakon showa.

Jedna od najboljih vokalistica prve sezone glazbenog showa ''The Voice'' Ema Gagro konačno je predstavila spot za svoj debitantski singl ''Trebaš mi''.

– Spot je sniman na Susku jer svojim izgledom podsjeća na daleka mjesta, što ide uz pjesmu koja u sebi nosi afrički utjecaj. Još jedan dobar razlog je to sto je otok u neposrednoj blizini otoka Lošinja, na kojem sam odrasla...tako me spot vraća u djetinjstvo i istodobno me nosi daleko, u neki egzotični svijet – kazala je Ema.

Njezin mentor iz Voicea Jacques Houdek nazvao ju je ''jednom od naših najboljih soul izvođačica'', a talentirana Ema svom glazbenom izričaju ostala je vjerna i nakon showa. Ipak, kako kaže, u nastojanju da "nađe svoje mjesto pod suncem" uvidjela je da je najvažniji i najisplativiji osobni rad i osobna vizija

– Oko sebe sam odlučila okupiti svoj mali multikulturalni tim (Commi Ismaila Balde iz Senegala i Elisa Ribeiro iz Australije) kroz koji uvodim nešto novo, svježe, strano i egzotično! Cilj se polako ostvaruje, sklapam soul i pop s afričkim udarcem – dodaje Ema. 

Za novi spot talentirana Lošinjanka kaže da je sirov i robinzonski. – Snimajući ga, bili smo žedni, gladni, sprženi od sunca, čupavi i znojni... To ide definitivno s onim sto želim donijeti kroz svoju glazbu – ljudskost, iskrenost, sirovost, nesavršenost, slobodu – zaključuje Ema.

>>Talentirana Ema iz 'The Voicea' predstavila svoj debitantski singl. Poslušajte kako zvuči!

>>Dečak napisao pjesmu Čivri: Premijera danas u 14 sati na 2. programu Hrvatskog radija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije