Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 23. siječnja

Saznajte koji nas noviteti očekuju u drugoj sezoni showa The Voice!

the voice
Foto: Dario Njavro/HRT
1/10
05.11.2015.
u 16:58

Već je odabrano 76 natjecatelja koji će pokušati impresionirati mentore i doći što dalje u zahtjevnom pjevačkom natjecanju u kojem je važan samo glas.

Od 23. siječnja iduće godine započinje druga sezona najgledanijeg showa Hrvatske radiotelevizije „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“, najavljeno je na današnjem druženju s novinarima. O novostima koje show donosi novinare su upoznali mentori showa Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak te voditelji Iva Šulentić i Ivan Vukušić

Prisjetili su se natjecatelja iz prve sezone te izrazili zadovoljstvo njihovom aktivnošću na glazbenoj sceni. Očekuju još više dobrih kandidata te mnogo rada s novim talentima od kojih će samo jedna ili jedan osvojiti titulu najljepšeg glasa Hrvatske. Pobjednik natjecanja i ove će godine potpisati ugovor s izdavačkom kućom Universal Music Hrvatska

Drugu sezonu The Voicea obilježit će multimedijska nadgradnja kroz mobilnu aplikaciju za android i IOS koju će Hrvatska radiotelevizija pokrenuti među prvima u svijetu.  Bit će to zasigurno nastavak multimedijskog uspjeha prve sezone The Voicea u kojoj su integrirani svi komunikacijski kanali HRT-a. Poseban  iskorak učinjen je na području društvenih mreža  s više od 150.000  lajkova na Facebook stranici showa, uz intenzivnu komunikaciju i interakciju na Twitteru, iznimnu praćenost na Instagramu, ali i više od 25 milijuna pregleda na YouTube kanalu. Uz „The Voice“ i ove će sezone u segmentu društvenih mreža biti agencija „404“ koja je za izniman uspjeh u prvoj sezoni i nagrađena nagradom struke – Somo Borac na ovogodišnjem Weekend media festivalu.

Već je odabrano 76 natjecatelja koji će pokušati  impresionirati mentore i doći što dalje u zahtjevnom pjevačkom natjecanju u kojem je važan samo glas. Tijekom audicija svaki će mentor odabrati po 10 natjecatelja u svoj tim, te ih u drugoj fazi showa – dvobojima – spojiti u 5 parova i odlučiti tko je među njima bolji za nastavak showa. U fazi dvoboja novost je da će mentori moći preuzeti po jednoga natjecatelja kojega drugi mentori u dvobojima ne odaberu za nastavak natjecanja. I sljedeća faza showa je novost – nokauti. U ovu fazu svaki mentor ulazi s pet natjecatelja iz dvoboja i jednim kojega je preuzeo tijekom dvoboja iz drugog tima. Mentor po dvoje odabire da pjevaju jednu pjesmu i potom odlučuju tko je bio bolji i s kim nastavljaju natjecanje. I u ovoj fazi mogu preuzeti po jednoga kojega u nokautu izbaci drugi mentor.  U završnu fazu natjecanja – uživo – svaki mentor ulazi s po četiri natjecatelja, a  u polufinalnoj i finalnoj emisiji odluku o nastavku natjecanja i pobjedniku showa donose isključivo glasovi gledatelja i slušatelja.  

>>Indira, Ivan Dečak, Jacques i Tony Cetinski u timu druge sezone The Voicea

>>Nina je snimila spot, Ema ima hit single, a Jure priprema album i meta je obožavateljica

Komentara 2

GI
Gips
20:34 05.11.2015.

Novost je da je žak prešo na lajt majonezu ove godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije