Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke!

Finalisti Voicea nastavit će se baviti glazbom, a Ružinu pobjedu smatraju zasluženom

The Voice
Foto: Dario Njavro/HRT
1/7
25.04.2016.
u 09:48

Posebno mi je drago što je najljepši glas Hrvatske Ruža. Mislim da je to zaslužila jer je najiskrenija osoba u ovom showu, kazao je Alen Đuras koji je u finalu branio boje Jacquesovog tima

EDGAR RUPENA

Riječanin (32) sa splitskom adresom prvi je tenor klape Iskon. Mentor mu je bio Tony Cetinski. Premda mu je nakon što je osvojio drugo mjesto na Voiceu u šali sugerirano da bi sad poput Tomislava Bralića mogao nastupati pod imenom Edgar Rupena i klapa Iskon, kaže da je on i dalje timski igrač.

– Zahvalio bih publici na povjerenju. Drago mi je da ima puno poklonika belcanta. Dokazao sam sebi da imam kvalitetu. Nastavit ću ovim putem, ako ništa drugo za svoj gušt. Želja mi je okušati se u crossoveru opere i popa. Zasad ću ostati dio klape, no volio bih izgraditi i svoju karijeru – kazao je Edgar.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

ALEN ĐURAS

Simpatični Alen (23) dolazi iz Planog kod Trogira, a mentor mu je bio Jacques Houdek. Na sebe je skrenuo pozornost kao član grupe RadioWho uz Randa Stipišića i Luku Mrduljaša.

– Bez riječi sam. Hvala svima koji su glasali za mene. Jako sam sretan što sam dogurao ovako daleko, a posebno mi je drago što je najljepši glas Hrvatske Ruža. Mislim da je to zaslužila jer je najiskrenija osoba u ovom showu – kazao je skromni Alen, koji i dosad nije bio poznat po suvišnim riječima. Upravo je nastupajući stekao puno samopouzdanja, a nada se da ga čekaju novi izazovi.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

VEDRAN LJUBENKO

Najmlađi finalist (22) Voicea dolazi iz Dubrovnika i bio je u Ivanovu timu. Žestoki roker kaže kako se u finalnoj emisiji osjećao opušteno iako je prije emisije imao želučanu nervozu. No to ga nije spriječilo u dobrom nastupu. – Hvala svima koji su glasali i podržali nas. Ovo će mi životno iskustvo puno značiti. Upoznao sam divne ljude, a s nekima od njih postao sam veliki prijatelj. Čestitam Ruži na pobjedi. Ona me je od početka nasmijavala i jedina je koja bi me svojim šalama izbacila iz takta. Želim joj puno sreće u nastavku karijere. Trebat će joj – kazao je Vedran Ljubenko i najavio da ostaje u rock-vodama.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

>>Pobjednica druge sezone The Voicea je Ruža Janjiš!

>>Svaki finalist večeras će pjevati tri pjesme

Komentara 1

OK
okus
16:37 27.04.2016.

Cestitke Ruži. Zaista draga cura Al definitivno ne najbolji voice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije