Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koban posjet

Žena umrla nakon što joj je zubar izvadio 20 zuba

Zubar
Foto: Thinkstock
21.05.2014.
u 10:53

Iz nekog razloga zubar je pacijentici odlučio sve zube izvaditi prilikom tog jednog posjeta

Odlazak zubaru bio je koban za 64-godišnju Judith Gan iz Connecticuta. Judith je kod dr. Rashima Patela otišla kako bi joj izvadio zube i ugradio implantante.

Iz nekog razloga, zubar je pacijentici odlučio sve zube izvaditi prilikom tog jednog posjeta, a tijekom zahvata pacijentica je prestala reagirati. Na kraju je hospitalizirana, a u bolnici su je proglasili mrtvom, javlja Fox News.

Patelov odvjetnik tvrdi da nema medicinskih pokazatelja koji bi uputili na to da su Patelovi postupci doveli do smrti pacijentice. No, Patela se, među ostalim, tereti da nije reagirao kada je pacijentici pala razina kisika, a država mu je zbog ovog slučaja privremeno ukinula dozvolu za rad.

>> 5 pogrešaka koje vjerojatno radite prilikom pranja zuba

>> Gnjusna istina o četkicama za zube

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Bongozg
Bongozg
16:34 21.05.2014.

google kaze da se radi o Rashmi Pateli (ne Rashim, danas su novinari dovoljno nepismeni da ne znaju ni prepisati). Osobno, imao sam priliku raditi sa indijcima, pa me ovakva 'aljkavost' ne cudi.

YO
yocko
17:33 21.05.2014.

Očito je došlo do gušenja,jer je dobila inekcije u gornju i doljnju čeljust odjednom,što se u praksi nesmije.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:37 21.05.2014.

Crni Rašide, šta uradi?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije