Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski predsjednik

Vladimir Putin: Ruski je zadatak stabilizirati legitimnu vladu u Siriji

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
12.10.2015.
u 12:01

Naš zadatak je stabilizirati legitimnu vladu i stvoriti uvjete za političke kompromise, kazao je Putin

Ruski predsjednik Vladimir Putin potvrdio je kako Rusija zračnim napadima u Siriji pomaže režimu Bashara al-Assada.

– Naš zadatak je stabilizirati legitimnu vladu i stvoriti uvjete i stvoriti uvjete za političke kompromise – rekao je Putin, piše CNN.

– Jedinice terorista jednostavno nemaju želju pregovarati sa sirijskom vladom koja je gotovo pod opsadom vlastitog kapitala – kaže ruski predsjednik.  

Rusija je dosad izvela više od 100 zračnih napada u Siriji. Samo u nedjelju pogodili su 63 mete Islamske države, od čega su uništili 53 uporišta, jedan zapovjedni centar, četiri kampa za obuku i sedam skladišta oružja.

Russia Today je pak danas objavila najgledanije snimke ruskih napada u Siriji, a koje su oni objavili na svom YouTube kanalu. Snimke su pregledane više od 4 milijuna puta, a mi prenosimo neke od njih.

 

 

 

 

 

 

>> Putin: Što god da se dogodi, Rusija neće slati kopnenu vojsku u Siriju

Komentara 53

DU
Deleted user
14:11 12.10.2015.

Rasturili Libiju, Tunis, Egipat, Irak, Afganistan, Ukrajinu ali na Siriji polomili zube. Trebalo ih je i ranije zaustaviti, na vidiku je već bila i Bjelorusija, trn u oku Zapadnjaka.

Avatar d-ano
d-ano
12:54 12.10.2015.

slijedeca faza amera bice kako spasit koljace ISSil,,sigurno ce ih probuci u Rebele naravno sirijske te ce napasti sami sebe,,, Raqqa.je cilj,,,,,naravno da bi se spasili potponog unistenja ,,,,u sustini zna se da smrdljivi ISSIL dobiva preko sirijskih bandita odavnojskih bandita odavno naoruzanje i pojacaenje u ljudstvu,,,,,,,ameri ce sigurno pokusat spasit sto se moze spasit,,,,cilj Raqqa prije ASSAda,, spasavaj centar kuge,,,

DU
Deleted user
17:49 12.10.2015.

Tako je Care, izvanredno činiš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije