Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petra Laszlo

Mađarska snimateljica tužit će Facebook i izbjeglicu kojem je podmetnula nogu

izbjeglice Petra Lazslo
Foto: Youtube Screenshot
1/2
21.10.2015.
u 10:05

Petra Laszlo rekla je da će se njezina obitelj možda preseliti u Rusiju jer se osjeća ugroženo i boji se izaći van

Petra Laszlo, mađarska snimateljica svjetskoj javnosti najpoznatija po spoticanju i udaranju izbjeglica koji su bježali policije u rujnu, tužit će jednog od izbjeglica i Facebook, prenosi Huffington Post.

Iako se ispričala izbjeglicama, u intervjuu za rusku Izvestiju najavila je tužbu, rekavši kako Facebook nije uklonio negativne i prijeteće komentare upućenje njoj, a zabranio je grupe koje su je podržavale.

Osim Facebooka želi tužiti i Osamu Abdula Mohsena, 52-godišnjeg Sirijca kojem je podmetnula nogu, a kojeg optužuje da je promijenio priču jer je prvotno krivio policiju.

– Moj suprug želi dokazati moju nevinost – rekla je Laszlo, dodajući da će se njezina obitelj možda preseliti u Rusiju jer se osjeća ugroženo i boji se izaći van.

Njezin poslodavac, ultranacionalistički televizijski kanal N1TV, otpustio ju je nakon što se video proširio internetom. Sama Laszlo objavila je ispriku rekavši da nije rasist te da je "nešto puklo u njoj".

>> Snimateljica koja je udarala izbjeglice: Nešto je puklo u meni, ali nisam rasist

>> Sirijac kojeg je udarila mađarska snimateljica je prvoligaški nogometni trener

Komentara 68

ME
matija emanović
10:34 21.10.2015.

Kada se snimka analizira onda se vidi prava istina. Smeće od Sirijca neće to potvediti.

DU
Deleted user
10:28 21.10.2015.

Nad ovim se zgražaju baš oni ljudi čije su zemlje u Siriju poslale tone oružja teroristima. Tobože plaću nad sudbinom koja je zadesila izbjeglice ali ne plaću zbog onoga što se događa u Siriji.

SP
Spina
11:55 21.10.2015.

Eto, budimo pošteni, ovdje sam u dva komentara komentirao da mu je podmetnula nogu temeljem ovjavljenog videa. No link koji se počeo pojavljivati među komentarima iz drugog kuta stvarno pokazuje drugu priču. Prije će biti da je pao jer ga je gurnuo onaj policajac. Ja se posipam pepelom, i priznajem da sam bio u krivu. ovo je dokaz kako se lako može malipulirati događajima, a Večernjem listu predlažem da radi istinitog članka priloži i drugi video. Isto predlažem adminu da ne kažnjava komentatore koji su objavili link jer su doprinjeli istini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije