Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantan video

Zvijezda NFL-a nokautirala suprugu koja se nakon toga onesvijestila

Ray Rice
Foto: Screenshot Youtube
1/3
20.02.2014.
u 16:45

Tužitelj je protiv njega pokrenuo postupak zbog obiteljskog nasilja, a njegov je odvjetnik zamolio javnost za razumijevanje

Ray Rice, zvijezda NFL momčadi Baltimore Ravens, i njegova zaručnica Janay Palmer uhićeni su proteklog vikenda zbog međusobnog fizičkog obračuna.

Sve se dogodilo u jednom casinu u Atlantic Cityju, a policija je priopćila da je bila riječ o fizičkom obračunu u kojem su "jedno drugo udarali rukama".

A samo nekoliko dana poslije na društvenim mrežama pojavio se video u kojem se vidi da je Rice u tom obračunu nokautirao svoju zaručnicu i onesviještenu je vukao iz dizala.

Foto: BigPictures/PIXSELL

(FOTO: BigPictures/PIXSELL)

Tužitelj je protiv njega pokrenuo postupak zbog obiteljskog nasilja, a njegov odvjetnik zamolio je javnost za razumijevanje.

– Video koji ste svi vidjeli pokazuje samo kraj, nije prikazan potpuni događaj. Kada javnost dozna sve što se dogodilo, tada će bolje razumjeti cijeli događaj. Stoga sve molim da ne brzaju sa zaključcima dok se ne raščiste sve činjenice – rekao je Riceov odvjetnik.

Komentara 2

IP
info_punkt
19:40 20.02.2014.

bravo, junačino...

DU
Deleted user
22:33 20.02.2014.

Kako se nakalutira , a onda se onesvijesti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije