Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK KVALIFIKACIJA

Zlatko Dalić objavljuje popis: Rebić je prekrižen, stižu nova imena?

Zlatko Dalić
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
16.08.2021.
u 08:58

Hrvatsku reprezentaciju 1. rujna čeka gostovanje kod Rusije, zatim tri dana kasnije igra kod Slovačke, a 7. rujna na Poljudu će ugostiti Sloveniju.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić danas će objaviti popis igrača na koje računa za tri rujanske utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Po svemu sudeći Ante Rebić prekrižen je nakon što je na društvenim mrežama kritizirao izbornika poslije ispadanja od Španjolske na Europskom prvenstvu.

Dalić bi mogao pozvati Bornu Sosu, igrača Stuttgarta koji je nedavno želio prijeći u njemačku reprezentaciju, ali to je ispao debakl jer prema pravilima Fife na to nije imao pravo.

Novo lice u reprezentaciji mogao bi biti i Marko Livaja koji briljira u Hajduku. 

Hrvatsku reprezentaciju 1. rujna čeka gostovanje kod Rusije, zatim tri dana kasnije igra kod Slovačke, a 7. rujna na Poljudu će ugostiti Sloveniju.

>> Hrvatski nogomet pod povećalom: Razgovarali smo s Josipom Šimunićem, Nenadom Črnkom i Ilijom Lončarevićem

Ključne riječi

Komentara 17

CS
Cijepio_sam_ se
10:53 16.08.2021.

Rebić u 42 utakmice dao 3 ( tri) gola, kao napadać, ovo drugo je nevažno što je rekao i zato nije trebao dobiti poziv i točka

BR
Breoxs
09:57 16.08.2021.

Dakle, Sosa je prije 3 mjeseca blatio Dalića i HNS, a danas se vraća u reprezentaciju uoči 3 najvažnije utakmice (Rusija, Slovačka, Slovenija). Ispada da je domoljublje vrlo relativan pojam? Ili je Dalić očito izgubio kompas? Rebić je u ovakvom stanju igrač manje, ali nije jedini jer je i Kramarić pola igrača manje, no kod Rebića i Kramarića domoljublje nikada nije bilo upitno što se za Sosu baš i ne može reći.

Avatar Od Drine do Jadrana
Od Drine do Jadrana
09:13 16.08.2021.

Rebić je igrač manje. A nekad i dva. Sad bumo pregazili svakoga !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije