Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Zaradio 175 milijuna eura, angažirao Severinu, a svi ostali u čudu kad su vidjeli što vozi po Krku

Dončić i Severina
Instagram
14.08.2021.
u 17:16

"Ne znam što ću s tolikim novcem", poručio je 22-godišnji Dončić.

Slovenski košarkaš Luka Dončić, igrač Dallas Mavericksa, produljio je ugovor NBA momčadi na još pet godina za nevjerojatnih 207 milijuna dolara (oko 175 milijuna eura).

"Ne znam što ću s tolikim novcem", poručio je 22-godišnji Dončić.

Dan nakon potpisa, Luka je sve odlučio proslaviti na poseban, spektakularan način. Za to je unajmio hrvatsku pjevačicu Severinu, a vjerojatno je i za nju morao dati lijep iznos budući da je ona jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora. Severina je napravila pravi show na Dončićevoj zabavi, a snimkama se pohvalila Ursa Knap Okretič, jedna od djevojaka koje su bile na zabavi.

Dončić je nakon toga produžio na odmor, a izabrao je Hrvatsku, pišu slovenski mediji. Iako može priuštiti ljetovanje bilo gdje na svijetu, Slovenac je s djevojkom Anamarijom stigao u Punat na Krku.

Dončić je izazvao pozornost i svojim automobilom. Stigao je u Lamborghiniju vrijednom 400 tisuća dolara, a fotografije su se brzo proširile društvenim mrežama. 

 

Ključne riječi

Komentara 58

Avatar Asterix
Asterix
18:27 14.08.2021.

Svi bi ostali u čudu da vozi Daciu.

MA
Mama
17:57 14.08.2021.

sretno Luka, samo naprijed

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
18:43 14.08.2021.

Citat i pitanje:"Ne znam što ću s tolikim novcem"?, poručio je 22-godišnji Dončić. Odgovor: daj te novce Severini, i za mjesec dana ima da ih nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije