Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIO GA

Zlatko Dalić je jasan, ima loše vijesti za kultnog kapetana Hrvatske

Zlatko Dalić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/7
04.03.2019.
u 12:20

– Uz dužno poštovanje prema njemu kao igraču i čovjeku, kapetanu, odluka je da u kvalifikacije idemo s mlađim igračima. Cilj nam je da se nađemo na Euru, ali i da za to natjecanje složimo ekipu – odvratio je Dalić.

Ovih dana pojavila se informacija da se umirovljeni hrvatski kapetan Darijo Srna (36) želi vratiti u reprezentaciju. U cijelu se priču navodno uključio i Luka Modrić koji je prijateljskim presingom pokušao slomiti Srnu i natjerati da opet obuče kockasti dres.

Srna je mudro šutio, no okolnim je putem poslao signale da bi se vratio. No, Zlatko Dalić sve je presjekao. Danas je objavio popis igrača za Azerbajdžan i Mađarsku, a na pitanje o povratku Srne, jasno je rekao:

– Uz dužno poštovanje prema njemu kao igraču i čovjeku, kapetanu, odluka je da u kvalifikacije idemo s mlađim igračima. Cilj nam je da se nađemo na Euru, ali i da za to natjecanje složimo ekipu – odvratio je Dalić.  

Desni bek talijanskog Cagliarija odigrao je rekordne 134 utakmice za reprezentaciju, a po svemu sudeći na tome će i ostati.

>> Pogledajte konferenciju za medije Zlatka Dalića

Ključne riječi

Komentara 3

DI
Diosiario
12:45 04.03.2019.

Dobra odluka. Treba gledati naprijed.

Avatar Django
Django
12:53 04.03.2019.

Ali 135-tu utakmicu bi morao odigrati. Oproštajnu, mislim da ju je zaslužio. To je dobar običaj koji je kod nas nestao, tako se čuva kult reprezentacije.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
14:17 04.03.2019.

Ispravna odluka Dalića! Srni hvala za sve lijepe trenutke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije