Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blizu odlaska, ali...

Nevjerojatno je što Ibrahimović traži od Francuza da bi ostao u PSG-u!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.03.2016.
u 22:10

- Ja sam sretan ovdje i u dobrim sam odnosima s ljudima u klubu. Sve je odlično, ali u ovom trenutku mislim da neću ostati u PSG-u

PSG je danas pobijedio Troyes u gostima 9:0, što mu je najveća gostujuća prvenstvena pobjeda u povijesti, te je s nova tri boda već sad potvrdio naslov prvaka. Iako je ostalo osam kola do kraja, momčad Laurenta Blanca osigurala je trofej i sad se može okrenuti kupovima i Ligi prvaka.

Danas je još jednom briljirao Zlatan Ibrahimović koji je postigao četiri pogotka te osvojio svoj 28. trofej u karijeri. A osim na travnjaku, briljirao je i pred mikrofonima novinara koji su ga ispitivali hoće li i nakon ove sezone ostati u Parizu, s obzirom na to da mu istječe ugovor.

- Ne vjerujem da mogu zamijeniti Eiffelov toranj mojim spomenikom, pa čak ni ovi ljudi koji stoje iza kluba. Obećavam da ću ostati u PSG-u, ali samo ako mogu to napraviti, rekao je Ibrahimović. 

Nakon toga se uozbiljio pa otkrio kako sada stvari stoje.

- Ja sam sretan ovdje i u dobrim sam odnosima s ljudima u klubu. Sve je odlično, ali u ovom trenutku mislim da neću ostati u PSG-u. Još ne znam gdje ću nastaviti karijeru, ali mislim da ne ostajem ovdje.

>>PSG razbio Troyes 9:0 i potvrdio naslov, Zlatan zabio četiri gola za 28. trofej karijere

Komentara 8

KU
kupatilo
01:27 14.03.2016.

Hajduku nebi pomoglo ni pet ibri jer bar cetiri bi odma prodao za dva ipo miliuna eura.Da uprava i navijaci imaju za derneke a onda bi im bio kriv Mamic stosu cetvrti u ligi jer na godinu bice i iza Split.

DA
-dan-
23:41 13.03.2016.

Stvarno nije korektno,prema citateljima.Kakve gluposti i clanke pisete na ovoj aplikaciji ! Dali vas itko kontrolira ??????

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
12:04 14.03.2016.

Samo da Ibrahimović od nas pravih hrvata ne zatraži da budemo pošteni, čestititi, ne krademo i ne lažemo jer sve ostalo gazde u PSG-u mu bar teoretski mogu ispuniti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije