Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komisija HNS-a

Zasad ništa od postupka protiv Zdravka Mamića

zdravko mamić (1)
Daniel Kasap/Pixsell
20.03.2013.
u 09:15

Disciplinska komisija HNS-a ipak se neće sastati ovaj tjedan i razmatrati slučaj Mamić

Kako doznajemo od tajnika saveza Ivete, zbog utakmice Hrvatska – Srbija odgođeni su sastanci svih komisija i, kako kaže Iveta, održat će se u dogledno vrijeme.

Sasvim prikladno, osobito za Disciplinsku komisiju pred kojom je najvrući krumpir otkad ona postoji. Paše i Šukeru, nije se dobro zamjeriti svom pokrovitelju, čovjeku bez čijega "poguranca" nikada ne bi postao predsjednik saveza...

Ključne riječi

Komentara 6

MA
Maximir
23:29 20.03.2013.

Stvaranjem slučaja od Mamića SDP stvara probleme tamo gdje ih nema, dobro znajući da ih očekuje vruće proljeće, užareno ljeto, radioaktivna jesen! Sada su na mamiću dobili tjedan, dva vremena. kad se stiša euforija oko utakmice, Hrvatsku očekuju masovni prosvjedi.

MA
magnum2013
12:20 20.03.2013.

Evo sad će se opet javiti Listovi, Bekrije, Danijeli .....i još hrpa njih jer nisu organi u roku 24 sata maknuli Mamića iz svijeta nogometa. Razočarana i Udruga Naš Hajduk, jer pucanj u prazno je isto kao i.....Još jedamput napomonjem NEVOLIMO MAMIĆA ZBOG NJEGOVE BAHATOSTI I NEPRIMJERENOG GOVORA ali shvatite već jednom kad ode Mamić otići će u ..... i HR nogomet.Neka se srame sni oni na funkcijama u HNS koji su uz pomoć Mamića došli na te funkcije a sada su pokazali svoje beskarakterne osobine. Nemoraju ga štititi ali ni ograđivati se od njega i pljuvati po njemu. Ali takovi smo mi. Kad imam fučka mi se za sve ostale.

Avatar PPPPPPPPPPPP
PPPPPPPPPPPP
12:39 20.03.2013.

Kakav postupak u vezi cega pa kaj je zgrijesil, treba mu dati nagradu jer je rekel istinu i jedni je koji ima muda reci u brk DRUGOVIMA ono kaj im treba reci, jer ista gospoda samo favoriziraju jednu manjinu aa ciji sunarodnjaci a poneki i oni su nam nanjeli toliko zla. Zato fala Bogu kaj imamo Mamica, kad on ode vidjet cete sto ce ostati od HR nogometa. Siguran sam da ovi iz Hajduka da imaju Mamica da bi bili sretni presreti i da bi ga branili do zadnje kapi krvia, zivot bi dali da ga mogu klonirati da im napravi za Hajduk to kaj je napravil za NAS DINAMO, a i mnogi bi se jos poveli tim postupkom. ZATO SVAKA CAST ZDRAVKU MAMICU!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije