Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA CO Zagreb - Celje 31:18

Zagrebaši svladali Celje i izborili četvrtfinale

07.03.2009.
u 19:30

Rukometaši Croatije osiguranja pobijedili su pred 8000 gledatelja u Ledenoj dvorani Celje s 31:18, te osigurali plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Najbolji u redovima zagrebaša bili su Kiro Lazarov s 10 pogodaka, te Tonči Valčić sa pet, dok je Gorazd Škof obranio 14 udaraca.

Jedini raspoložen kod Celjana s osam golova bio je Rus Edvard Kokšarov, a osim njega nitko nije postigao više od dva gola. Zanimljivo, kružni napadač domaćina Igor Vori svoj prvi i jedini pogodak postigao je 15 sekundi prije kraja!

– Bilo je super, baš onako kako smo i očekivali. Iako igramo dobro, ovo što moji igrači pokazuju u zadnje dvije-tri utakmice nije maksimum. Bit će još bolje u četvrtfinalu – rekao je trener Senjanin Maglajlija.

Najbolji strijelac susreta, Makedonac Kiro Lazarov, bio je presretan:

– Odigrali smo muški. Rezultat je još bolji jer su Celjani udarali i jako se borili. Makedonske zastave u publici dodatno su me motivirale – rekao je Lazarov.

Nakon nedjeljnog dvoboja Löwena i Chamberyja u Mannheimu (od 17.30 sati), o pobjedniku skupine mogla bi čak odlučivati gol razlika. Ako Chambery osvoji bod ili dva, sigurno će biti prvi.

Pobijedi li Löwen s do četiri gola razlike, CO će biti prvi, a Nijemci drugi, dok će pobjedom Nijemaca s pet ili više razlike Zagreb biti drugi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije