Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nexe - CO Zagreb 20:20

Zagreb izgubio bod! Obrvan: Daleko smo od forme

obrvan
Pixsell
17.09.2011.
u 23:18

- Imali smo jako lošu realizaciju i to je glavni razlog što nismo pobijedili - rekao je trener zagrebaša.

U hrvatskom derbiju drugog kola regionalne SEHA lige, rukometaši Nexea i CO Zagreba odigrali su 20:20. Pune tribine u Našicama (3500 gledatelja) svjedočile su povijesnom trenutku. Naime, momčad Kasima Kamenice prvi je put u povijesti osvojila bod protiv zagrebaša! Bili su Našičani blizu boda i prošle godine u prvenstvu ali su izgubili u posljednjim sekundama. Tada je Mate Šunjić imao nevjerojatnih 27 obrana, a isti vratar bio je junak i ove utakmice.

- Imali smo jako lošu realizaciju i to je glavni razlog što nismo pobijedili. Početak je sezone, još smo daleko od prave forme - rekao je trener Ivica Obrvan. A Liga prvaka počinje za desetak dana... Minutu prije završetka gosti su imali pogodak prednosti, ali i igrača manje (treće isključenje Kopljara). Na kraju rade i prekršaj za sedmerac, a smireni Franjo Lelić postiže gol za izjednačenje (20:20). I s igračem manje zagrebaši su izigrali domaćina, no udarac Josipa Valčića sjajno je obranio junak Mate Šunjić (20 obrana).

U njemačkoj ligi Lemgo je bio bolji od Lübbeckea (Blažičko, Vuković 6) 27:25, Melsungen (Kelentrić) od Gummersbacha (Somić, Zrnić 2) 33:26, a Göppingen (Anušić 1) je izgubio od Flensburga 23:25.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije