Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izdana i građevinska dozvola

Zaboravljeni projekt stadiona za Dinamo: 'Prešutno idu u Kranjčevićevu, a mi smo već počeli graditi'

storyeditor/2023-04-16/IMG-3050.jpg
TOMAŽ SKALE
17.04.2023.
u 11:03

Građevinska dozvola, za koju je plaćeno 5,3 milijuna kuna, glasi na Grad Zagreb. Grad Zagreb je investitor ili može nekom drugom investitoru dopustiti da on gradi. Budući da je građevinska dozvola istjecala, ona se ne može produljiti nekakvim novim rješenjem, nego isključivo konzumiranjem građevinske dozvole, a to bi značilo da su započeti neki radovi. A započeta je gradnja pristupne ceste i parkirališta, radile su to Zagrebačke ceste i za to ispostavile Gradu fakturu od milijun i 130 tisuća kuna. Samim time građevinska dozvola je konzumirana, odnosno smatramo da je ona sada produljena neograničeno. Tako smo mi osnovni preduvjet za gradnju stadiona ispunili

Komentara 8

CR
crocro
11:25 17.04.2023.

Ako bi budući Dinamov stadion izgledao ovako kao na slici, onda ga ne trebaju niti praviti, ovo je neka neuspjela imitacija Poljuda ali jako ružno. Gledatelji će sjediti pod šupljim krovom na propuhu, super. Ova nakaza nema nikakvu vezu s modernom stadionom. A što to znači privremeni smještaj Dinama, to je velika zagonetka. Građane zanima kako će izgledati trajni i pravi Dinamov stadion. Da li je ova nakaza na slici trajni Dinamov stadion. Netko se poigrava s živcima i građana i navijača. Ako bi se samo osječki stadion usporedio s ovim na slici, osječki bi bio svemirski brod naspram običnog kamiona bez cerade. Da li će se maksimirski stadion srušiti tako da ne ostane kamen na kamenu i izgraditi moderan svjetski stadion po ugledu na do sada novoizgrađene. Kada na ovome kao na slici udari oluja i to malo cerade ili lima će odletjeti 5 km dalje. Pa što je ovo na slici. Kakav privremeni stadion, znači ovo izgraditi a onda drugi novi na Masimiru. Ili što???? Tko zna pravu istinu?????

Avatar southman
southman
12:03 17.04.2023.

Sramota da jedan Zagreb nije u stanju izgraditi pristojan stadion od cca. 30-35000 sjedećih mjesta. Kao da košta mlrd. eur-a.

PA
papiribica
13:52 17.04.2023.

Zagreb je malo reći propao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije