Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZOV STUDIRANJA

Za sportske šampione neki profesori nemaju razumijevanja. Svjetski prvak morao se preseliti u Brod

25.12.2023.
u 13:41

- Mnogi se ne drže ugovora s rektorskim zborom i pravilnika o studiranju vrhunskih sportaša koji je proizašao iz toga. Ovdje se ne radi o pogodnostima poput ocjena mimo znanja, već o tome da se sportašu studentu omogući da svoje studiranje uskladi sa svojim sportskim obvezama. A uz današnje tehnologije to ne bi smio biti problem - rekao je Mateša.

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
14:32 26.12.2023.

Iskreno divljenje za sve vas koji ostavljate sve na trenuinzima a nitko vam nista ne daje za uzvrat...osim kada se treba s vama naslikavati nakon medalja. respect do bola!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?