Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RNK Split

Vulić: Utakmica s Cibalijom za nas je teža od one s Dinamom

'za sport......15.10.2009 rijeka......nogometna utakmica rijeka-osijek.....trener rijeke zoran vulic Photo: Goran Kovacic/VLM'
'Goran Kovacic/VLM'
16.11.2012.
u 08:53

Nakon serije u kojoj je Split pod Zoranom Vulićem odigrao dvoboje protiv Rijeke, Hajduka, Slaven Belupa i Dinama, za "crvene" stiže naoko laganiji protivnik.

Splita na domaćem travnjaku čeka Cibalia. Ali, to je laganiji posao samo zbog položaja na tablici, Vulić je svjestan teške utakmice.

- Na put ne idu ozlijeđeni Križanac i Vitaić, čeka nas teška utakmica. Vinkovci su teren koji je nezgodan za svakog gosta. Cibalia je odlična, ne zaslužuje ovo mjesto, koje trenutno zauzima, tu ih je doveo splet okolonsti. Želim im sve najbolje, ali nakon naše utakmice. Ako budemo agresivni kao protiv Dinama imamo velike šanse za pobjedu - kazao je Vulić.

Splitov trener u prvenstvu ne zna za poraz u gostima. Pobjeda u Rijeci, \"nula\" u Koprivnici.
- Teže je igrati protiv momčad s dna, lijepo je bilo protiv Hajduka, Rijeke, Dinama, Slaven Belupa. Ali, ove utakmice su zahtjevnije, moramo biti jaki u glavama, ne smijemo potcijeniti rivala. Ako u utakmicu protiv Cibalije uđemo bahato, onda je bolje da ostanemo u Splitu - rekao je Vulić.

Iza \"crvenih\" je veliki tjedan, pobjeda nad Dinamom digla je ozračje u Parku mladeže.

- Svaka je utakmica nova, treba zaboraviti ono što je bilo, već igrati ovu utakmicu kao da je nekakavo finale. Digla nas je ta pobjeda, ali i iscrpila maksimalno, najvažnije je da su se igrači vratili u normalu i da je Dinamo iza nas. Utakmica s Cibaliom za nas je zahtjevnija nego ona s Dinamom - smatra Vulić.

Cibaliju izuzetno cijeni, posebno najboljeg i najiskusnijeg igrača Mladena Bartolovića kojeg je vodio u Hajduku.

- Da je Bartolović malo mlađi ne sekunde se ne bih mislio dovesti ga ovdje, on će nam biti najveća opasnost. Moramo ga zaustaviti, i njega i protok lopte do njega - rekao je Vulić, koji se nada pobjedi u Vinkovcima, ali ne bi imao ništa ni protiv neodlučenog rezultata.

Mladi stoper Nino Galović igrat će umjesto Ivice Križanca. Kroz tjedan je nastupio na reprezentativnoj reviji u Rijeci što je doživio kao veliko priznanje.

- Bila mi je čast nastupiti za reprezentaciju lige, igrati protiv Jelavića, Mandžukića i ostalih. A Cibalia? Pratio sam po internetu, Bartolović i Matoš nisu sigurno hoće li igrati, oni ne zaslužuju biti pri dnu tablice. Prijatelj sam sa Župarićem, rekao je da će nas pobijediti. Ha, ha, vidjet ćemo. Sigurno je da će to biti teška utakmica, Cibalia je odlična momčad - kazao je Galović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije