Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenčani i s Dinamom najavljuju napadačku igru

Vrijeme je da osvojimo prvi bod u Maksimiru

04.05.2007.
u 18:22

Ohrabreni bodom u susretu s Hajdukom u dalmatinskom derbiju, nogometaši Šibenika otputovali su u Zagreb gdje ih danas očekuje utakmica s novim hrvatskim prvakom. Uza susret ta dva kluba veže se i jedna neugodna tradicija za Šibenčane. Naime, prvoligaš sa Šubićevca nikada nije uspio iz Maksimira odnijeti niti bod
 
 - Dinamo je bolja momčad od nas, ali to mora pokazati i na terenu. Uostalom, mi smo jedini u ligi ove sezone nadigrali nove prvake. Već smo postigli najbolji rezultat u povijesti kluba, stoga možemo očekivati pravi nogometni spektakl s mnogo golova - kaže kapetan Šibenčana Joso Bulat i dodaje:
  - Cijelu godinu igramo napadački, pa se nećemo braniti ni danas u Maksimiru. Nikada nismo uspjeli odnijeti ni bod iz Zagreba, pa je vrijeme da i tu tradiciju srušimo. Ove godine napravili smo mnogo dobrih stvari, pa bi nam to bila neka dodatna nagrada - zaključio je Bulat.

Trener Šibenčana Anel Karabeg neće moći računati na odličnog Dražena Govića koji je u sudaru sa splitskim vratarom Runjom teže ozlijedio skočni zglob.
Gović bi trebao pauzirati najmanje tri tjedna. Umjesto njega na maksimirski travnjak istrčat će mladi Juraj Grizelj koji je ove sezone igrao zapaženu ulogu u sastavu Šibenika.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije