Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO ZA GLEDATI

VIDEO Pojavila se uznemirujuća snimka: Luka Modrić od šoka pokrivao oči i usta

Modrić
Printscreen
13.10.2022.
u 18:29

Hrvatski kapetan bio je vidno uznemiren ozljedom suigrača Rudigera kojem su liječnici odmah zašivali posjekotinu i u jednom je trenutku prekrio usta i oči od šoka.

Real se u utorak Varšavi izvukao od poraza u posljednjim sekundama utakmice, Igor Jovićević i Šahtar bili su blizu senzacije, no Antonio Rudiger donio je bod kraljevima (1:1) u Ligi prvaka.

Međutim, njemački stoper je usput zaradio gadnu ozljedu i 20 šavova jer je dobio vrlo neugodan udarac u glavom od golmana Šahtara, mladog Trubina. Nijemac je nakon toga ostao ležati na travnjaku obliven krvlju, izašao je s terena.

Rudigera su odmah odveli u svlačionicu gdje su mu liječnici zašili posjekotinu, a sada se pojavila snimka događaja.

Svima u svlačionici bilo je mučno gledati, a u jednom trenutku ušao je Luka Modrić. Hrvatski kapetan bio je vidno uznemiren ozljedom suigrača i u jednom je trenutku prekrio usta i oči od šoka.

Komentara 8

Avatar horuk
horuk
19:36 13.10.2022.

Da taj ima moju ženu naviknuo bi na takve ozljede i rekao, ok slažem se kupujemo i te štikle.

ST
stomiovotreba
20:02 13.10.2022.

Normalna reakcija normalnog covjeka.

Avatar R2D2
R2D2
19:04 13.10.2022.

Šok i vjeverica. Nego, imate li u VL-u kakvu "pouzdanu" nformaciju da se Real rješava Luke? Pitam za prijatelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije