Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

VIDEO Golijada u derbiju začelja Premiershipa. Leicester promašio penal za važnu pobjedu

Leicester City v Everton - Premier League - King Power Stadium
Andrew Yates
02.05.2023.
u 08:00

Mogao je Leicester i do dva gola prednosti, ali je kazneni udarac Maddisona u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena obranio Pickford

U jedinom susretu 34. kola engleskog nogometnog prvenstva igranom u ponedjeljak Leicester City i Everton su podijelili bodove igravši 2-2 (2-1). Dva sastava koja se bore za ostanak u Premier ligi odigrala su dramatičnu utakmicu punu preokreta nakon koje je svakom pripao po bod. Poveo je Everton iz kaznenog udarca kojega je realizirao Calvert-Lewin (15-11m), no domaću su preokrenuli preko Soyuncua (22) i Vardyja (34), a u međuvremenu je Calvert-Lewin promašio nemoguće - s dva je metra dodao loptu vrataru Iversenu.

Mogao je Leicester i do dva gola prednosti, ali je kazneni udarac Maddisona u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena obranio Pickford.

U drugom poluvremenu je Iwobi (54) uspio pogoditi za konačnih 2-2. Pogotke možete pogledati OVDJE

Leicester je ovim bodom uspio pobjeći iz zone ispadanja, ali samo zbog bolje razlike pogodaka, sada je 16. sa 30 bodova, koliko imaju i 17. Leeds United te 18. Nottingham Forest, dok je Everton i dalje pretposljednji 19. sa 29 bodova. Ispod njega je samo Southampton sa 24 boda.

Na vrhu je Manchester City sa 76 bodova, jedan manje uz utakmicu više ima drugi Arsenal.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije