Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žuta minuta

VIDEO Brozović potpuno poludio pa uhvatio protivnika za vrat. Unosio se sutkinji u lice i urlao

Screenshot twitter
08.02.2024.
u 21:56

hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović potpuno je poludio i izgubio živce na prijateljskom dvoboju protiv velikog rivala Al Hilala.

Saudijski prvoligaši Al-Nassr i Al-Hilal igraju prijateljsku utakmicu u sklopu pripremne turneje, ali ovdje se nikako ne radi o prijateljskom dvoobju. To je dvoboj velikih rivala pa su tenzije izrazito visoke, a hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović potpuno je poludio i izgubio živce.

GALERIJA Brozović izgubio živce na utakmici protiv Al Hilala

1/8

Hrvatski veznjak se prvo sukobio s protivničkim stoperom Ali Albulayhijom. Nakon što su se verbalno zakačili, Brozović ga je uhvatio za vrat. Na to mu je Ali Albulayhija uzvratio šamarom, a suigrači su spriječili ozbiljan fizički sukob izmeđju njih dvojice. Brozovićevo ludilo nažalost nije stalo samo na tome.

Nakon nekoliko trenutaka je pobjesnio kad mu je sutkinja Tori Penso pokazala žuti karton. Unio joj se u lice i urlao, a njegovi suigrači, uključujući i Cristiana Ronalda, također su verbalno napadali sutkinju. 

VEZANI ČLANCI:

Video hvatanja za vrat pogledajte OVDJE, a kako je urlao na sutkinju pogledajte OVDJE

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
10:08 09.02.2024.

Brozović je ,uvjeren sam, za ravnopravnost spolova. Isto tako bi se ponašao prema muškarcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije