Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To je veće od sporta

Vatreni poslali emotivnu poruku potpore zarobljenim dječacima

Hrvatska reprezentacija
Foto: Igor Kralj/Pixsell
05.07.2018.
u 23:14

Iz Hrvatskog nogometnog saveza poslali su poruku potpore dvanaestorici dječaka i njihovom nogometnom treneru koji su već gotovo dva tjedna zatočeni u špilji na Tajlandu

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu (20 sati) u Sočiju igra u četvrtfinalu protiv domaćina Rusije.

I dok se vatreni pripremaju za novi ispit na svjetskoj smotri iz Hrvatskog nogometnog saveza poslali su poruku potpore dvanaestorici dječaka i njihovom nogometnom treneru koji su već gotovo dva tjedna zatočeni u špilji.

"HNS i hrvatska reprezentacija prate situaciju vezanu uz 12 nogometnih igrača i njihovog trenera koji su pronađeni živi u poplavljenoj špilji u Tajlandu. Impresionirani smo hrabrošću i snagom mladića i njihovog trenera koju su pokazali unatoč teškoj situaciji."

"Neke stvari su veće od sporta, ali njihov sportski duh pomoći će im u borbi s ovim izazovom. Našim nogometnim kolegama u Tajlandu izražavamo punu potporu i ljubav, u nadi da će dečki i njihov trener biti izvedeni na sigurno kako bi se pridružili svojim obiteljima", piše u objavi HNS-a.

Hrvatska reprezentacija
1/19

Dječaci u dobi između 11 i 16 godina i njihov 25-godišnji trener nestali su nakon što su odlučili istraživati 10 kilometara dug špiljski kompleks Tham Luang u pokrajini Chiang Rai na sjeveru Tajlanda.

Nakon ulaska u špilju počela je jaka monsunska kiša koja je poplavila špilju.

>> Pogledajte Večernji pressing s Marijem Stanićem

Komentara 47

Avatar comparator
comparator
23:39 05.07.2018.

Bravo naši Vatreni !

NA
Narcis660
23:41 05.07.2018.

Bravo dečki imate veliko srce i zato svaka čast kapa do poda...

Avatar miyamoto
miyamoto
00:50 06.07.2018.

Djecaci kada izađu na slobodu će biti svjetski prvaci. Bog nikada nebi dopustio da im se nesto lose desi. Oni su mnoge ujedinili i natjerali na razmisljanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije