Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašne scene

Užas u Posušju: Izgubio svijest za vrijeme utakmice, ustao pa se ponovno srušio

Facebook screenshot
31.08.2022.
u 23:18

Iz kluba su na Facebook stranici izvijestili da je nakon detaljnog pregleda u mostarskoj bolnici ustanovljeno da Luka nije teže ozlijeđen.

U osmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Željezničar je na gostovnju u Posušju slavio 2:1. 

Susret je obilježila nezgoda u sučevoj nadoknadi utakmice. Mladi napadač Posušja Luka Begić je nakon jedne gužve u protivničkom kaznenom prostoru pokušao škaricama zabiti gol za izjednačenje, no promašio je loptu i nezgodno pao. Udario je o travnjak glavom i vratom i ostao nepomično ležati.

Odmah je zaustavljena utakmica, a igrači su pritrčali i nastradalom igraču okrenuli glavu na stranu, ubrzo su pomogle i ljiečničke ekipe obje momčadi. 

Nakon što je došao k sebi Begić je ustao i krenuo hodati, međutim ponovno je pao i izgubio svijest nakon čega je regirala hitna i prevezen je u bolnicu. 

Iz kluba su na Facebook stranici izvijestili da je nakon detaljnog pregleda u mostarskoj bolnici ustanovljeno da Luka nije teže ozlijeđen.

Komentara 5

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
01:51 01.09.2022.

Da pogodimo o cemu se radi?

JM
Jmjm
07:11 01.09.2022.

Jadan decko,morao je ostati lezati kad je dosao k sebi,mozak je ostao bez kisika,taj decko vise nece igrati ,bolje za njega

AL
alphastrike
06:38 01.09.2022.

poznavao sam jednog koji je igrao u lokalnom niželigašu,udario glavom u stativu tokom utakmice,godinama poslije hodao po selu i okolnim mjestima dok nije umro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije