Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL

UFC on FOX 31 mogao bi pomutiti redove lake divizije, a tu je i revanš Kevina Leeja i Ala Iaquinte

UFC on FOX 31
Foto: Fight Channel
12.12.2018.
u 14:22

UFC on FOX 31 ne propustite pogledati u noći sa subote na nedjelju, 16. prosinca u 2 sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u.

UFC donosi još jedan spektakularan meč koji ćemo pratiti na samom kraju ove 2018. Glavni dvoboj UFC on FOX 31 priredbe koja će se održati 16. prosinca u Fiserv Forumu u Milwaukeeju uključuje Kevina Leeja protiv Ala Iaquinte, a u co-main eventu gledamo okršaj Edsona Barboze i Dana Hookera.

UFC on FOX 31 ne propustite pogledati u noći sa subote na nedjelju, 16. prosinca u 2 sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u.

Kevin Lee u revanšu s Alom Iaquintom

U glavnoj borbi nadolazećeg UFC on FOX 31 eventa gledamo top borce lake kategorije, pretendente na titulu u lakoj kategoriji, ali i potencijalne Khabibove izazivače, Kevina Leeja (17-3-0) i Ala Iaquintu (13-14-1).

Ovo je drugi meč ova dva borca, nakon što je Al Iaquinta porazio Leeja u njegovom UFC debiju 2014. godine. Bilo je to na UFC-u 169, a meč je završio jednoglasnom odlukom sudaca.  Nakon toga je Lee ubilježio tek dva poraza u elitnoj promociji. Najprije je poražen od Leonarda Santosa da bi zatim izgubio od Tonyja Fergusona na UFC-u 216 u meču za titulu privremenog prvaka.

Niti Al Iaquinta nije uspio doći do pojasa u lakoj kategoriji. Na UFC-u 223 je izgubio od Khabiba Nurmagomedova kao zamjena u posljednji trenutak. To je ujedno bio i njegov posljednji nastup.

Ukupno u karijeri “Raging Al” ima 13-4-1, a u UFC-u je, baš kao i Lee, izgubio tek tri puta. Prije nego što je stigao do prilike protiv Khabiba, nanizao je Damma, Pearsona, Lauzona, Masvidala i Sancheza. Lee je nakon poraza od Fergusona svladao Edsona Barbozu.

Daniel Hooker protiv Edsona Barboze

Danielu Hookeru (17-7-0) se ostvarila želja pred kraj godine te je dobio šestoplasiranog Edsona Barbozu (19-6-0) u zadnjem meču ove godine.

Barboza će u meč ući nakon dva poraza. U Atlantic Cityju ga je dovršio Kevin Lee u petoj rundi, a u New Jerseyju je onda izgubio i od Khabiba Nurmagomedova koji ga je dominirao sve tri minute. Brazilac Barboza poznat je po svom dinamičnom arsenalu i kickovima, a porazio je i odlična imena kao što su bivši prvak lake divizije Anthony Pettis i  bivši izazivač Gilbert Melendez. U promociji se bori od 2010. g.

Od kad je prešao u lakoj diviziji, Dan Hooker je u senzacionalnoj formi te je nanizao četiri pobjede finišem u zadnje četiri borbe. Imao je 3-3 u UFC-u prije negoli je poslušao trenera i prešao u laku diviziju. Ondje je debitirao brutalnim nokautom Rossa Peasona kojeg je uspavao koljenom, a onda je na predaju prisilio Marca Diakiesea. Prije svoje zadnje borbe u kojoj je nokautirao Burnsa u prvoj rundi, također je u prvoj rundi nokautom riješio Jima Millera.

U dvije borbe koje prethode main i co-main eventu gledamo Roba Fonta (15-4-0) Sergia Pettisa (17-4-0) u bantamu, a još jedan okršaj lake divizije donosi borbu Jima Millera (29-12-0) i Charlesa Oliveire (24-8-0).

UFC on FOX 31 ne propustite pogledati u noći sa subote na nedjelju, 16. prosinca u 2 sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u.

UFC on FOX 31

Kevin Lee vs. Al Iaquinta

Edson Barboza vs. Dan Hooker

Rob Font vs. Sergio Pettis

Jim Miller vs. Charles Oliveira

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije