Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆNI POKLON Uefa nema razumijevanja za probleme kraljevskog kluba

Uefa poručila Realu kako neće zbog njih mijenjati pravila

29.12.2008.
u 16:57

Iako su iz madridskog Reala smjelo poslali upit na UEFA-u za promjenom pravila, Europska nogometna federacija obavijestila ih je da se ona ni zbog koga neće mijenjati usred sezone.

Radi se o Lassani Diarri i Klaas-Janu Huntelaaru, novim pojačanjima “kraljevskog kluba”, koji su za svoje dosadašnje momčadi (Portsmouth i Ajax) već nastupali ove sezone u Kupu UEFA-e, te ih Madriđani ne mogu obojicu prijaviti za proljetni nastavak natjecanja (osmina finala) Lige prvaka.

- Neće biti božićnog darivanja Reala jer za to nema razloga. U pravilima sve jasno piše i Real će moći za Ligu prvaka prijaviti samo jednoga od dvojice dotičnih igrača – prenio je UEFA-ino stajalište madridskom dnevniku AS njezin glasnogovornik William Galliard.

- Postoji nepisano pravilo da se unutar sezone pravila ne mogu mijenjati. Na drukčiji način problem nije rješiv. Jer Madriđani zapravo traže promjenu pravila.

- Možda je zahtjev za to rezonski, i UEFA će se njime sigurno pozabaviti. Ali tek nakon svršetka tekuće sezone – dometnuo je Gaillard

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije