Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europa liga

Ajax protiv Lyona, United ide na Celtu

Manchester United - Anderlecht
Foto: Reuters
1/7
21.04.2017.
u 13:51

Prve polufinalne utakmice u Amsterdamu i Vigu na rasporedu su 4. svibnja, a uzvrati u Lyonu i Manchesteru bit će odigrani 11. svibnja.

U polufinalu Europa lige igrat će Ajax - Olympique Lyon i Celta Vigo - Manchester United, odlučeno je ždrijebom održanim u petak u sjedištu Europskog nogometnog saveza (UEFA) u Nyonu.

Polufinalne parove izvukao je ambasador finala Europa lige, proslavljeni švedski reprezentativac Patrik Andersson.

Prve polufinalne utakmice u Amsterdamu i Vigu na rasporedu su 4. svibnja, a uzvrati u Lyonu i Manchesteru bit će odigrani 11. svibnja.

Pobjednik Europa lige bit će poznat nakon finala koje će 24. svibnja biti odigrano u Friends Areni u Solni, predgrađu Stockholma.

>> Polufinale LP-a: Mandžo protiv Subašića, Modrić i Kova na Vrsaljka

Komentara 1

CU
cupus
14:58 21.04.2017.

Spanjolci su majstori za uefu...Celta osvaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije