Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjive uplate u Aziji

Tri utakmice Gold cupa pod istragom zbog sumnji u namještanje

'lopta2'
''
18.06.2011.
u 21:40

Njemački list Spiegel tvrdi kako su tri utakmice Gold cupa, koji se trenutačno igra u SAD-u pod istragom zbog sumnji u namještanje

CONCACAF, nogometni savez Sjeverne i Srednje Amerike te Kariba, u suradnji s Fifom i Interpolom proučava sumnjive uplate na tri neimenovana meča u azijskim kladionicama.

Spiegel ipak doznaje da se radi o utakmicama u kojima je postizano puno pogodaka, odnosno dvije su završile rezultatom 5:0, a jedna 4:0. Kladionice u Aziji primale su na te utakmice velike uplate.

S takvim rezultatom dosad su završile utakmice Meksiko - Kuba (5:0) i Meksiko - El Salvador (5:0), te Kostarika - Kuba (5:0), dok su sa 4:0 Jamajka i Gvatemala pobijedili Grenadu.

Svjetska federacija igara na sreću (WLA) procjenjuje da se u svijetu na namještanju utakmice obrće oko 60 milijarda dolara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije