Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISLAV KAROGLAN

Trener Hajduka: Naravno da nisam zadovoljan. Želimo naslov i trebaju nam pobjede

Osijek: U derbiju 21. kola SuperSport HNL-a Osijek i Hajduk odigrali 1:1
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
03.02.2024.
u 19:59

- Naravno da nisam zadovoljan ovim bodom. U ovom momentu nama trebaju pobjede, poštujemo kvalitetu i tradiciju Osijeka, ali ako želi naslov, ideš na pobjede - rekao je Karoglan

Osijek i Hajduk danas su na Opus Areni odigrali 1:1, a susret je prokomentirao trener gostujuće momčadi Mislav Karoglan.

- Mislim da smo prvo poluvrijeme bili dobri, u najmanju ruku solidni, bilo je puno više nogometa nego prije. Dolazili smo u prostore kako smo htjeli, iako nam je falilo više kreacije za opasnije šanse, primjerice prilike Moufija i Nikole Kalinića. Šteta da nismo uspjeli iskoristiti tu inicijativu, prvo poluvrijeme je bilo previše neforsiranih pogrešaka, što čudi obzirom na sjajan teren. 

- Što sam htio dobiti s Kleinheislerom? Pa kvalitetu jer nemamo ljevaka, da se s Brekalom pojavljuje u međuprostoru kada bi Moufi trebao odvući protivničkog beka. Bio je korektan, ali još se traži, kada imaš pauzu od 6 mjeseci, to zahtijeva vrijeme. Trebamo krenuti u pobjednički niz, imamo niz ozljeda i kartona.

Karoglan je zatim naglasio

- Naravno da nisam zadovoljan ovim bodom. U ovom momentu nama trebaju pobjede, poštujemo kvalitetu i tradiciju Osijeka, ali ako želi naslov, ideš na pobjede - rekao je Karoglan koji je na kraju nadodao da su pod virozom Žaper i Kalik koji je danas nastupio od prve minute.

 
 
Ključne riječi

Komentara 5

KR
kruti111
20:43 03.02.2024.

Ne brinite ništa drug karoglan, vidite da vas suci BESRAMNO čuvaju, vaš uličarski klubić s juga-oličenje poštenja i pravde, prava je moralna vertikala cijele hrvatske....LICEMJERI na n-tu potenciju....

EJ
ejStef
22:41 03.02.2024.

Uz ovakve suce, ako ne osvojite prvenstvo, bolje da se ostavite nogometa. Pa zar za svaku pobjedu treba barem jedan penal?

KU
Kujttim
20:39 03.02.2024.

Karoglan je u zadnje 4 utakmice, od mogućih 12, osvojio samo 3 boda. U 4 utakmice Hajduk je u te 4 utakmice postigao samo 3 gola. Ne vidim rukopis trenera Mislava Karoglana? Neefikasna momčad, momčad koja čak niti ne stvara izgledne prilike, teško može osvojiti prvenstvo. Mislim, možda i može, ali to onda zahtijeva da Dinamo i Rijeka sutra izgube.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije