Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVOLJE I U ZAGREBU

Stadion u Maksimiru pod pet centimetara vode

Maksimir
Željko Hladika/Pixsell
20.02.2010.
u 16:23

U nedjelju će modri odigrati prijateljsku utakmicu s Rovinjem, a trener Kruno Jurčić izvest će postavu koja će igrati i protiv Sesvećana.

Stadion porečkoga Jadrana ionako nema travnjak koji bi se mogao mjeriti s Old Traffordom, no kada se na njemu igra puno utakmica, a k tomu još pada i kiša, teško može izdržati ozbiljnije kušnje. Kiša što je lijevala u Poreču posve ga je potopila pa je utakmica koju je u subotu trebao igrati Dinamo protiv selekcije Poreštine otkazana.

Dinamov trener Krunoslav Jurčić nije bio previše zabrinut zbog toga jer u nedjelju ima novu priliku za generalnu probu uoči nastavka prvenstva. Sada će protiv Rovinja izvesti udarnu postavu koja je trebala igrati jučer, Rovinjani će glumiti Croatiju Sesvete, s kojom plavi igraju u sljedeću subotu.

– Da, sutra će igrati oni koji su trebali danas, ali protiv Rovinja ću ipak minutažu dati i drugima, ne samo jednoj postavi – glasno je razmišljao trener Dinama nakon što je odgođena utakmica.

Plavi su, stoga, u subotu poslijepodne odradili trening, a ostalo im je dovoljno vremena i za slobodne aktivnosti. Za internet, playstation. Druženja baš i nema, osim što Cufre i dalje drži Argentince na okupu, razgovara s njima o nogometu, uči ih, ali i igra šah. Taj sport, u ovom slučaju društvena igra, ipak više pridonosi zajedništvu nego samostalno surfanje internetom i dopisivanje na Facebooku. Možda loše vrijeme i raskvašeni tereni u Istri i nisu loši za pripremu. Ništa bolji teren ne čeka ih ni u Maksimiru. To gore jer u četvrtak prvenstvo otvara Lokomotiva, i to baš u Maksimiru, pa je upitno kakav će biti za nedjelju.

– Meteorolozi uvjeravaju da će u utorak prestati sve oborine i do četvrtka će se teren osušiti. Sada dok razgovaramo na travnjak se može samo u čamcu, tamo gdje nije snijeg, ima pet centimetara vode – kaže direktor maksimirskog stadiona Miljenko Sakoman.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
luena
16:30 20.02.2010.

Junaci nasuka bi se na Maksimiru,u pet centimetara vode na stadionu,on bi camcem...Uh blago njemu. Ma nije vazno sto se pise,samo nek se pise. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije