Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Španjolci korak do finala, neodlučeno u Argentini

David Ferrer (1)
Reuters
14.09.2012.
u 23:30

Ivan Dodig poražen je u četvrtfinalu challengera u Petangeu od Nijemca Kamkea (4:6, 7:5, 4:6)

Branitelje naslova Španjolce samo jedna pobjeda dijeli do plasmana u finale Davisovoga kupa, nakon što su David Ferrer i Nicolas Almagro na šljaci u Gijonu ostvarili 2:0 protiv Amerikanaca. Ferrer je svladao Sama Querreya 4:6, 6:2, 6:2, 6:4 dok je Almagro u pet setova slomio Johna Isnera 6:4, 4:6, 6:3, 4:6, 7:5. Danas u parovima igraju Granollers i Lopez protiv braće Bryan. Španjolce vodi izbornik Alex Corretja, a Amerikance Jim Courier. U drugom polufinalnom srazu Argentinci i Česi na šljaci u Buenos Airesu su na 1:1 nakon prvoga dana. Del Potro je pomeo Štepaneka 6:4, 6:4, 6:2, a Berdych je izjednačio omjer pobjedom nad Monacom 6:1, 4:6, 4:6, 6:4, 6:4. U parovima će danas igrati Berlocq i Schwank protiv Minara i Rosola. U meču za ostanak u Svjetskoj skupini Švicarci vode protiv Nizozemske u Amsterdamu 2:0, uz lake pobjede Federera i Wawrinke. Usput, hrvatski tenisač Ivan Dodig poražen je u četvrtfinalu challengera u luksemburškom Petangeu od Nijemca Kamkea 4:6, 7:5, 4:6.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije