Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubili 66:82

Spahija nakon poraza od Radničkog: Ovo je katastrofa!

Cibona Radnički (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/8
Autori: sh/VLM, av/VLM
05.10.2013.
u 19:10

Dario Šarić unatoč porazu odigrao je sjajnu utakmicu sa 17 koševa i sedam skokova

Košarkaši Cibone neslavno su započeli novu sezonu ABA lige. U Draženovu domu slavio je Radnički sa 82:66 (43:28) i tako ostavio razočaranih 1500 gledatelja... Cibosi su korektno odigrali tek treću trećinu koju su dobili 27:23, a ostale tri pripale su jednoj od najboljih momčadi lige.

Dario Šarić unatoč porazu odigrao je sjajnu utakmicu sa 17 koševa i sedam skokova. Osim njega jedini dvoznamenkasti u Spahijinoj momčadi bio je D.J. Strawberry sa 12 koševa, Matt Janning ubacio ih je devet i podijelio tri asistencije. Najbolji kod Radničkog bio je Yarou sa 24 koša.

- Mi nismo tim, niti je to ličilo na košarku, niti je ličilo na momčad, a ni ovaj moj posao nije sličio na trenerski posao. Neugodno mi je, ispada da je ovo borba za opstanak, a ne za Final four kako smo se nadali. Igramo katastrofalno. U karijeri sam se nagledao svega, ali ovo je u svakom slučaju moj najgori početak.

Marko Marinović, kapetan Radničkog, kazao je:

- Nevjerojatno, imamo posve novu momčad, samo su nam tri igrača od lani, mladi smo i neiskusni, a nekim igračima je ovo čak i prva profesionalna sezona.

Miroslav Nikolić, trener Radničkog, ne dijeli pesimizam sa kolegom Spahijom.

- Cibona je po imenima dobra momčad, ali tu očito postoji neki problem. Mislim da će, kad se uigraju, raditi probleme drugima.

U drugom kolu Cibona u četvrtak gostuje kod Union Olimpije.

Zadar je pobijedio mađarski Szolnoki sa 71:67, a u pobjedu je 17 koševa ubacio povratnik u zadarski dres Marko Car. Marko Ramljak ubacio je 15, a Filip Kraljević i Josip Sobin po 10 koševa.

>> Ždrijeb Eurokupa: Cibona s Gjergjinim Oostendeom, Cedevita na Bilbao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije