Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON PRISTALI

Slovenci rekli da: Od sljedeće godine i oni u regionalnoj ligi

CO Zagreb - Celje
Goran Stanzl/PIXSELL
12.02.2014.
u 08:28

Slovenci bi trebali imali tri kluba u SEHA ligi. Kako sada stoje stvari bit će to Celje PL, Gorenje i Maribor.

SEHA liga od sljedeće godine bit će jača za slovenske klubove. To se može zaključiti nakon što je u utorak udruženje rukometnih prvoligaša Slovenije dalo podršku da se najbolji klubovi naših susjeda priključe SEHA Gazprom ligi.

To je definitivno odlična vijest za ligu, a od sljedeće godine Slovenci bi trebali imali tri kluba u SEHA ligi. Kako sada stoje stvari bit će to Celje PL, Gorenje i Maribor, piše Balkan Handball.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Ostaje otvoreno pitanje koliko će sljedeće godine SEHA liga imati klubova te hoćemo li među njima gledati možda i poljske te mađarske klubove.

Kako god bilo, ulazak sponzora kao Gazproma u SEHA ligu slomio je Slovence. U ligi će sada sudionike imate sve države bivše države.

>> Zagreb furioznom završnicom do velike pobjede u Areni

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Euro2012
Euro2012
10:02 12.02.2014.

Konačna čemo balkanska brača ponovo igrati i u rukometnom prvenstvo i tako ostaje tek još nogomet pa da se udružimo, slavimo, vrijeđamo i devastiramo zajedno kao stara Jugo brača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije