Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVEN RIMAC:

Ništa nije štimalo, gledali smo kako prolaze kroz našu obranu

Cibona
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
05.11.2015.
u 14:00

Cibosi su imali prednost od 15 koševa, no izgubili sa 14 razlike. Amerikanac Florence i Jagodić-Kuridža ubacili 17 od prvih 19 koševa

Košarkaši Cibone uspjeli su napraviti nemoguće. Poveli su u 2. kolu skupine FIBA Europa kupa, protiv Antwerpa sa 15 koševa razlike (23:8) i uspjeli su tu utakmici izgubiti sa nevjerojatnih 14 koševa razlike (78:92). Od polovice druge četvrtine pa do kraja ostali su 'vukovi' u minusu od 29 koševa. Šteta zbog gubitka bodova s obzirom na činjenicu da su slavili kod Benfice u prvom kolu.

- Problemi su nastali kada smo ušli u brojne rotacije i izgubili ritam. Oni su sjajno otvorili drugo poluvrijeme, a mi nismo bili dovoljno agresivni. Ni napad nije štimao, gledali smo kako njihovi košarkaši prolaze pored naše obrane – rekao je Slaven Rimac, trener Cibone.

Utakmicu su sjajni otvorili Amerikanac Florence i Jagodić-Kuridža koji su od prvih 19 koševa postigli čak 17. Na kraju su oni bili i najbolji strijelci domaćih. Florence je postigao 22, a Kuridža 23 koša.

- Kao da nam je na poluvremenu u svlačionici ostalo samopouzdanje. Jednostavno smo se predali – rekao je Florence.

Ivan Siriščević nakon kratkog izleta u Njemačku vratio se u momčad.

- Pokušavali smo se vratiti, ali nije išlo. Njima je počelo ulaziti sve što je išlo prema košu. Uz sve dobili smo puno lakih koševa iz polukontre i kontre. Obrana je bila jako, jako loša – rekao je Siriščević.

Sljedeću utakmicu Cbona igra 7. studenoga kada će, u 9. kolu ABA lige, u goste Sutjesci.

>> Uvjerljiv poraz Cibone u Europa kupu od Antwerpa

Komentara 1

Avatar links
links
12:30 06.11.2015.

čudi me da niti povratak najboljeg igrača njemačkog prvenstva Širiščevića nije pomogao, hahahahah, ajde prestanite sa glupostima i pustite Slavicu da igra ili kupite poštene, pametne igrače!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije