Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveno

Sjajni napadač morao napustiti Manchester Utd. jer je udario Ronalda

Cristiano Ronaldo
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
15.12.2015.
u 11:22

Balague je naveo kako je legendarni napadač Ruud van Nisterlooy napustio Old Trafford na ljeto 2006. godine zbog sukoba s Ronaldom.

Knjiga koju o Cristanu Ronaldu piše španjolski novinar Guillem Balague mogla bi otkriti mnoge zanimljive detalje vezane uz Portugalčevu karijeru, a jedan je ovih dana isplivao u javnost.

Naime, Balague je naveo kako je legendarni napadač Ruud van Nisterlooy napustio Old Trafford na ljeto 2006. godine zbog udaranja Cristiana Ronalda na treningu. Španjolac tvrdi da je Nizozemca smetao Portugalčev stil igre, a frustriralo ga je što su navijači više pažnje pružali Ronaldu.

- On odbija ubaciti loptu. Ne želim pretrčati cijeli teren da bi on na kraju krenuo u dribling, a ne na centaršut - požalio se Van Nistelrooy, a na jednom treningu odbio je igrati s Ronaldom u sastavu te ga je i udario.

Ubrzo potom Alex Ferguson prodao ga je u Real Madrid.

>>Vardy postao rekorder, Van Nistelrooy mu čestitao, a Leicester i United remizirali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije