Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na treningu brazila

Scolari nogom udario Danija Alvesa u 'nezgodno mjesto'

alves
Foto: Youtube Screenshot
1/2
16.06.2014.
u 15:00

Branič Barcelone uhvatio se za međunožje i teatralno pao, a Scolari je samo nastavio svojim putem kao da se ništa nije dogodilo.

Šaljivu zgodu zabilježile su kamere tijekom treninga brazilske reprezentacije. Naime, dok su se braniči Dani Alves i David Luiz dodavali loptom prilazio im je izbornik Luiz Felipe Scolari. Alves je kratko tehnicirao pa zavrnuo loptu iza Scolarija koji ga je u tom trenutku udario nogom u 'nezgodno mjesto'.

Branič Barcelone uhvatio se za međunožje i teatralno pao, a Scolari je samo produžio dalje kao da se ništa nije dogodilo.

Anegdotu s treninga pogledajte u videu.

>>Messi razljutio nogometnu javnost uoči utakmice s BiH

>>Brazil ima najviše neudanih žena od svih zemalja na SP-u

Komentara 1

VL
????
00:57 17.06.2014.

To vježbaju iznuđivanje jedanaesteraca, otprilike ga je dirnuo kao Lovren Freda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije