Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško primili poraz

Sammirovi suigrači pretučeni nakon slavlja u Kupu

Sammir
Foto: Youtube Screenshot
1/5
11.05.2016.
u 17:59

Nakon što je sudac svirao kraj utakmice, domaći igrači krenuli su na goste i dobro ih izudarali. U općem kaosu udarce je primio i kamerman

Bogati Jiangsu Suning za koji nastupaju Brazilci Ramires, Alex Teixeira te bivši hrvatski reprezentativac Sammir slavio je na gostovanju kod trećeligaša Wuhan Hongxinga 1:0 u trećem kolu kineskog Kupa, a nakon utakmice došlo je do tučnjave, piše Goal.com

Nakon što je sudac odsvirao kraj, domaći igrači krenuli su na goste i dobro ih izudarali, a u općem kaosu udarce je primio čak i kamerman, kako je na svom Twitteru objavio igrač Jiangsu Suninga, Australac Trent Sainsbury. 

"Odvratne scene nakon pobjede Jiangsua. Čitava momčad je napadnuta, a pretučen je čak i kamerman, i to teško. Nadam se da su svi moji suigrači u redu i da nemaju teške ozljede", napisao je Sainsbury. 

>>Sammir strijelac u gostujućoj pobjedi Jiangsu Suninga

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar dostojevski
dostojevski
19:10 11.05.2016.

Ljudi u nasim krajevima cesto misle da su Kinezi dobre cudi, a pojma nemaju koliko njih su rasisti a koko su okrutni kao kultura i nacija. Pogledajte samo sto su radili Tibetu.

Avatar NeNormalan
NeNormalan
07:44 12.05.2016.

Sammir se jedva spasio povlačenjem na pričuvni položaj

MA
Majur
18:33 11.05.2016.

Balkanci ha?:))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije