Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2. kolo

S dva izgubljena tie-breaka Vekić se oprostila od Rima

Donna Vekić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.05.2018.
u 15:23

U drugom setu Vekić je tri puta vodila, sa 4:1, 5:4 i 6:5, ali na kraju nije mogla do izjednačenja

Hrvatska tenisačica Donna Vekić nije uspjela doći do 3. kola WTA turnira u Rimu. U oba seta u tie-breaku bolja je bila Amerikanka Madison Keys sa 6:7(2) i 6:7(0)

Amerikanka je u prvom setu vodila sa 4:0  što je Vekić uspjela preokrenuti na 6:5, a imala je i servis za set. Međutim, Keys je uzvratila oduzimanjem servisa i odlično odrađenim tie-breakom uzela prvi set.

U drugom setu Vekić je tri puta vodila, sa 4:1, 5:4 i 6:5, ali na kraju nije mogla do izjednačenja. U tie-breaku drugog seta Vekić je ponovno odigrala loše, Keys joj nije prepustila ni poen te se Vekić nakon nešto manje od dva sata igre oprošta od Rima.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:35 16.05.2018.

glava a ne glavić !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije