Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša prvakinja

Ronda Rousey se sigurno vraća, ali vijesti nisu tako dobre

Ronda Rousey
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
11.08.2017.
u 16:36

Ako ste se poveselili da ćemo Rousey ponovno uskoro gledati u Octagonu, vijesti ipak nisu tako dobre.

Ronda Rousey je ne tako davno bila najveća borilačka zvijezda na kugli zemaljskoj. Nepobjediva i neuništiva, ali i izrazito kobna za sve svoje protivnice. Onda ju je Holly Holm načela, a Amanda Nundes razotkrila sve njezine slabosti, piše Fight Site.

No, Ronda nikada nije rekla konačno zbogom borilačkom sportu. Poslije poraza od Nunes je jednostavno nestala iz javnosti, posvetila se privatnom životu i skorašnjem vjenjčanju s Travisom Browneom. Nikada nije raskinula ugovor s UFC-om i nikada nije izašla is USADA-inog anti-doping programa. Ako se želi boriti, može to učiniti doslovno sutra.

Američki mediji pišu o gotovo sigurnom povratku UFC-ove mega zvijezde, a svoje zaključke donose na insajderskim informacijama do kojih su uspjeli stići. No, čak i da nemate povlaštene informacije, nije posebno teško zaključiti da se nešto događa na Rondinom profesionalnom planu. Nedavno je njezin osobni web potpuno redizajniran, a na njemu je objavljena znakovita poruka: “uskoro slijedi velika objava”. Ronda je u međuvremenu navodno promijenila i čitav tim oko sebe, uključujući i sve trenere.

Ako ste se poveselili da ćemo Rousey ponovno uskoro gledati u Octagonu, vijesti ipak nisu tako dobre. Prema svemu sudeći, Ronda se intenzivno sprema za novu karijeru – onu kečersku. I to u mega popularnoj “pro wrestling” promociji WWE. Barem tako kažu insajderske informacije.

Oni koji su pratili Rondinu karijeru nešto pozornije, znaju da je Rousey veliki WWE fan. Ali i da je u najmanje dva navrata već sudjelovala na njihovim priredbama kao posebna gošća. Direktor WWE kompanije Stephanie McMahon je u posljednje vrijeme u nekoliko navrata također davala znakovite izjave…

“Naši fanovi obožavaju Rondu. Ronda ima karizmu sportašice koja može biti jako uspješna u raznim oblicima zabave. WWE bi dočekao Rondu širom raširenih ruku. Ona je ono što se kaže – potpuni paket”, rekla je McMahon.

Povodom Rondinog pojavljivanja na WrestleManiji 31, McMahon je izjavila:

“Ovo je bio vrlo inspirativan trenutak za našu kompaniju. Naš biznis najbolje funkcionira kada je u zraku magija i pozitivna energija, a Rondin dolazak je to donio. Kada dovodimo goste, poput Ronde ovog puta, oni moraju biti zaista velike i autentične zvijezde. A u sportu nema puno većih i popularnijih imena od Ronde.”

Za sada se ne zna kada bi ova vijest mogla postati i službena. No, nije poznato niti kako će se UFC postaviti prema novoj Rondinoj karijeri s obzirom da još uvijek imaju važeći ugovor s bivšom prvakinjom. Ipak, UFC je u prošlosti surađivao s WWE-om, a kada se zna da bi se jedna druga kečerska WWE zvijezda uskoro trebala vratiti u Octagon (Brock Lesnar) jasno je da su sve kombinacije moguće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije