Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK RUDEŠ

Robert Prosinečki postao trener novog hrvatskog prvoligaša

Zagreb: Robert Prosinečki, nogometni trener
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL (ilustracija)
1/5
07.06.2023.
u 13:50

Prosinečki je već gotovo godinu dana bez kluba, a već ima iskustva kao izbornik i klupski trener.

Proslavljeni vatreni Robert Prosinečki novi je trener Rudeša. Klub koji je izborio plasman u prvu HNL nedavno je smijenio Davora Mladinu i brzo mu našao zamjenu.

Prosinečki je već gotovo godinu dana bez kluba, a već ima iskustva kao izbornik i klupski trener.

Trenersku karijeru započeo je u ulozi pomoćnog trenera hrvatske reprezentacije. Zatim je 2010. godine preuzeo Crvenu zvezdu i na njenoj klupi ostao 62 utakmice.

Put ga je potom odveo u Tursku na klupu Kayserispora pa još dalje na istok i izborničku klupu Azerbejdžana. Nakon toga vratio se zapadno do susjedne Bosne i Hercegovine. U turskoj se ponovo našao u Kayserisporu i Denizlisporu.

Posljednji angažman bio mu je u slovenskoj Olimpiji gdje je vodio samo osam utakmica prije no što je otišao zbog, kako iz kluba tvrde, neslaganja s vodstvom. Bilo je to 1. srpnja prošle godine i od tada nije radio kao trener.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
20:45 07.06.2023.

Umjesto Davora Mladine ,sposobnog trenera, uzeli su ovoga? Što reći?

CR
Cropatria
17:09 08.06.2023.

"Prosinečki je već gotovo godinu dana bez kluba, a već ima iskustva kao izbornik i klupski trener" ... bogme, i klubovi koje je "trenirao" imaju iskustva s njim... od svakog tog kluba ima uspomenu... otisak cipele na straznjici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije