Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATA NOVINARKA

Mirta Šurjak komentirala Livajin odlazak, poručila da je on kralj

Mirta Šurjak
Foto: instagram.com/mirta.surjak1
1/8
07.06.2023.
u 09:23

Šurjak je dala podršku napadaču Hajduka. Objavila je fotografiju Livaje uz nekoliko emotikona među kojima je kraljevska kruna.

Odluka Marka Livaje da napusti hrvatsku reprezentaciju izazvala je jako puno polemika među navijačima. Sada se na Instagramu oglasila i HRT-ova novinarka Mirta Šurjak.

Šurjak je dala podršku napadaču Hajduka. Objavila je fotografiju Livaje uz nekoliko emotikona među kojima je kraljevska kruna.

Podsjećamo, Ideja otvorenog treninga hrvatske reprezentacije na Rujevici u ponedjeljak bila je stvoriti pozitivnu atmosferu oko momčadi i dati im dodatan vjetar u leđa uoči polufinala Lige nacija s Nizozemskom. Međutim, događaj s više od tisuću gledatelja pretvorio se u sve samo ne u ono što su očekivali.

Nekolicina gledatelja počela je vrijeđati i dobacivati Marku Livaji. "Smeće jedno, marš iz reprezentacije. Pogledaj stolice na istočnoj tribini", začulo se na stadionu, no bilo je i gorih povika.

Dok su se igrači dodavali loptom, jedan je gledatelj Livaji dobacio: "Što se ne trudiš, konjino" i "J... ti majku." Napadač Hajduka nije izdržao i popeo se na ogradu da bi mu odgovorio uz povike: "Šta je, šta je, šta hoćeš?".

Suigrači i ostali članovi tima reagirali su i odvukli ga natrag na teren u nastojanju da smire situaciju. Reagirali su i zaštitari te policija

Livaja se nakon svega odlučio povući iz reprezentacije objasnivši da nije spreman dati maksimum i da bi samo bio smetnja.

Foto: Instagram

Komentara 19

ZO
zoranos
10:08 07.06.2023.

Jel spomenula pjesmu koju je Livaja pjevao nakon finala kupa prije 2 tjedna i zbog koje se sve ovo i događa??? Jel spomenula zgarište na tribini Rujevice koje je Torcida ostavila iza sebe??? Dobro je jedan novinar na Večernjaku napisao za Livaju:"Nije Bogovima dato da zavijaju kao volovi!" Livaja je anti-junak koji je postao junak - to najviše govori o tim ljudima kojima je on junak!

AL
AlfaMike
09:40 07.06.2023.

Kome je ova kraljica, on je zasigurno kralj. I da ponovimo parolu : Sloboda navijačima !

PA
Pašić
12:38 07.06.2023.

Mirta neka da otkaz na HRT i neka se zaposli u Hajduku, skupa sa svojim kraljem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije