Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINA ZA ZABORAV

Rio Ferdinand: Netko me prokleo!

Rio Ferdinand
AFP
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
05.06.2010.
u 09:16

Branič engleske reprezentacije u vrhunskoj je formi iščekivao početak SP-a te ni sam ne može vjerovati kakva ga je nesreća zadesila.

Rio Ferdinand ovu godinu neće pamtiti po dobrom. Zbog problema s leđima propustio je odigrati velik dio sezone za Manchester United, a ozljeda ligamenata koljena na treningu stajat će ga nastupa na Svjetskom prvenstvu.

- Mislim da me netko prokleo - poručio je engleski branič preko svog agenta otočkim medijima.

Šokirani igrači čuli su kako je Ferdinand vrisnuo od boli i srušio se na pod.

- Ova ozljeda nije slična onima koje je imao prije. Bila  je to prava nesreća - poručio je Rijov agent.

Jedan krivi pokret na treningu zadao je glavobolju ne samo nesretnom Ferdinandu, već i izborniku Capellu koji ga neće tako lako moći nadomjestiti.

- Osjećao se dobro, potpuno spreman za SP. Zako je dugo čekao da pomogne Engleskoj u brobi za naslov. No, ima snažan karakter i sigurno će se vratiti. Uvjeren sam da će voditi momčad za četiri godine - prenio je braničeva razmišljanja agent.

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:53 05.06.2010.

Rio Ferdinand nažalost se povredio ali ima ostalih Engleza da se suprostave našim Slovenskim nogometnim vitezovima..Ljudi, ljudi za tjedan dana počinje i mi smo svi taklo sretni i veseli ma bilo kako završilo. Mi smo svoje več osvojili odlazkom zaa JAR i neki koji bi bili u grupi sa nama da su uspijeli, da su znali kako treba, da su pogodili neke golove i da jih nisu Englezi napunili..Nama če nedostajati jer znamo da jih boli duša..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije