Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINA ZA ZABORAV
Povratak na članak

Rio Ferdinand: Netko me prokleo!

Branič engleske reprezentacije u vrhunskoj je formi iščekivao početak SP-a te ni sam ne može vjerovati kakva ga je nesreća zadesila.

Komentari 1

OB
-obrisani-
12:53 05.06.2010.

Rio Ferdinand nažalost se povredio ali ima ostalih Engleza da se suprostave našim Slovenskim nogometnim vitezovima..Ljudi, ljudi za tjedan dana počinje i mi smo svi taklo sretni i veseli ma bilo kako završilo. Mi smo svoje več osvojili odlazkom zaa JAR i neki koji bi bili u grupi sa nama da su uspijeli, da su znali kako treba, da su pogodili neke golove i da jih nisu Englezi napunili..Nama če nedostajati jer znamo da jih boli duša..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.