Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO DALJE?

Raspad medvjeda! Nevjerojatne scene u klubu na dan utakmice

Medveščak
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/5
14.12.2018.
u 19:36

Sve to događalo se u klubu samo nekoliko sati uoči utakmice protiv češkog Znojma.

Novi problemi za Medveščak zbog financijskih problema! Naime, klub je napustilo devet igrača, a da bi mogli uopće zaigrati morali su formirati novu momčad gdje su ih uskočili KHL Mladost i KHL Zagreb. 

Priopćenje Medveščaka donosimo u cijelosti:

Slijedom novonastale situacije u Klubu došlo je i do promjena na rosteru momčadi. Nakon što je s pozicije glavnog trenera i sportskog direktora zbog otkazivanja sponzora odstupio Aaron Fox sa svojim timom  trenersku klupu je, s iskrenom željom da pomogne Medveščaku, preuzeo Daniel Kolombo sa svojim pomoćnikom Brunom Bregantom. 

Također, slijedom nastale situacije te zbog nužne reorganizacije Kluba u svrhu stabilizacije poslovanje, menadžment EBEL-a i vodstvo Kluba postigli su sporazum o mogućim zamjenama igrača dok su KHL Mladost i KHL Zagreb u dogovoru s Hrvatskim savezom hokeja na ledu pristali Medveščaku posuditi igrače kako bi se formirala nova momčad.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Mrežu Medvjeda će čuvati Vilim Rosandić i Vito Nikolić. U dresu Medveščaka večeras će protiv Znojma zaigrati Mitja Robar, Mark Čepon, Jačmenjak, Tadić, Vedlin, Kegalj, Svensson, Zanoški, Miličić, Šimšić, Janković (ozljeda), Luka Jarčov, Fičur, Mikulić, Buković, Jarčov, Miron Mirić, Kriksic.

Još uvijek nije poznat status Brinea i Puzića te još uvijek u ovome trenutku nije odobrena mogućnost igranja  za Novaka, Srketića, Filipeca i Štimac-Rojtinića. Slijedom dogovora EBEL lige i Medveščaka na rosteru Medvjeda u idućim utakmicama naći će se i Novak, Srketič, Filipec, Štimac Rojtinić, Blagus, Brenčun, Jazbec, Senzel, Sertić, Pleško, Burazin, Paulović, Bublić i Vuglač.

Klub su zbog nastale situacije, odnosno iz razloga što zbog otkazivanja najavljenog sponzora ne bi mogao poštovati potpisane ugovore, napustili: Lisutin, Kudelka, Sauve, Deutsch, Aviani, Armstrong, Sylvestre, Mauldin i Lemtjugov. Još uvijek nije poznat status Hardyja, Lehtonena i Oldena.

Sve to događalo se u klubu samo nekoliko sati uoči utakmice protiv češkog Znojma.

>> Pogledajte i atmosferu u Ledenoj na utakmicama Medveščaka

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
20:58 14.12.2018.

Sve sam vam pisao kako će završiti ta umjetna tvorevina.

DU
Deleted user
20:41 14.12.2018.

zig zag.......

ČI
čikaga
20:31 14.12.2018.

To je tako kad klub vode ljudi koji ne znaju što je REALNOST. Bez k.... se ne ide u svatove. Legiji stranaca treba coltat. Hvala bogu da je ta LAKRDIJA završila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije