Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Radja Nainggolan novi je igrač Intera, potpisao ugovor na četiri godine

Radja Nainggolan
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
26.06.2018.
u 15:54

"Radja Nainggolan je službeno novi igrač Intera. Belgijac je potpisao ugovor na četiri godine s Nerazzurrima koji ističe 30. lipnja 2022. godine", piše u priopćenju Intera

Belgijski veznjak Radja Nainggolan službeno je u utorak predstavljen kao novi igrač Intera, objavio je milanski klub na svojim službenim stranicama. 

"Radja Nainggolan je službeno novi igrač Intera. Belgijac je potpisao ugovor na četiri godine s Nerazzurrima koji ističe 30. lipnja 2022. godine", piše u priopćenju Intera.

Od ovog će transfera njegov bivši klub Roma dobiti odštetu u visini od 24 milijuna eura te dvojicu igrača Davidea Santona i Nicolu Zaniola. 

Tridesetogodišnji Nainggolan je bio jedan od ključnih igrača Rome prošle sezone u kojoj je talijanski prvoligaš stigao do polufinala Lige prvaka, ali je klub ipak odlučio prodati unatoč njegovoj želji da ostane. 

U redovima "vučice", gdje je došao iz Cagliarija, proveo je četiri godine odigravši 201 utakmicu i zabivši 33 gola. 

Radja Nainggolan
1/15

Komentara 1

Avatar nula
nula
23:37 26.06.2018.

Prgav i glup momak. Gdhe god dodje, sije sra*e. Nisu ga bezveze Belgijanci izostavili iz repke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije