Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGRIJAVANJE

Hrvati stižu na utakmicu, odzvanja 'Lijepa li si' i 'Moja Hercegovina'

navijači
Foto: Ivan Halar
1/5
26.06.2018.
u 15:13

- Dogovorili smo se s islandskim navijačima da ćemo se zajedno zagrijavati za utakmicu. Rezultatski je sve moguće ali glavno da rezervni igrači dobe priliku jer trebat će nam kasnije - kazao je student Alen iz Zagreba

Mnogo hrvatskih i islandskih navijača pristiže u Rostov na večerašnju utakmicu, a neke od njih susreli smo na lijepoj šetnici uz rijeku Don u ulici Beregovaya.

Pogledajte navijačko ozračje u Rostovu uoči utakmice:

- Dogovorili smo se s islandskim navijačima da ćemo se zajedno zagrijavati za utakmicu. Rezultatski je sve moguće ali glavno da rezervni igrači dobe priliku jer trebat će nam kasnije - kazao je student Alen iz Zagreba dok je u pozadini odzvanjao Thompsonov hit Lijepa li si.

>> Pozivamo vas da nam pošaljite svoje navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net i pokažete kako bodrite vatrene.

Islanđani su pak uvjereni u pobjedu pa je Bjorn Hardarson koji je stigao s obitelji kazao kako će oni slaviti rezultatom 2:1.

- Vjerujem da će na utakmici biti 2000 Islanđana - dodao je.

Da će Island biti bolji smatra i Kinez Yin Xiaofei.

- Žao mi je ali Island će pobijediti sa 1:0 - poručio je menadžer u hrvatskom dresu koji je radi naše reprezentacije sam stigao u Rusiju i bodrit će je s tribina.

Komentara 90

CI
city007
14:38 26.06.2018.

Ok , Bosanci , Slavonci, Dalmatinci, Hercegovci, Zagorci, Ličani... navijaju za svoje, a to je Hrvatska! A za koga navijaju jugoslavenski desničari....???

ME
Menjik
14:39 26.06.2018.

koliko jadnika se javi xD jel vam smeta sto su Hrvati opet slozni gdje god bili?

UB
UBS
14:46 26.06.2018.

bravo Hercegovci!posrbići i ostali koji sebe nazivaju Hrvatima neka pate...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije