Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa

Da vas čujemo! Hoće li Hrvatska poslati kući Ronalda i Portugal?

Hrvatska
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
1/5
25.06.2016.
u 13:00

Bitno je napomenuti da Hrvatskoj Portugalci "ne leže" te da ih nikad nismo pobijedili.

Dva dana bez utakmice na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj za nogometne fanove bili su vrlo teški. Dobra vijest je da se danas nogomet vraća na dnevni raspored, i to čak tri utakmice osmine finala.

Drugi krug natjecanja otvorit će Švicarska i Poljska dvobojem na stadionu Geoffroy Guichard u Saint-Etienneu u 15 sati. Glavne uloge u drugom činu današnje nogometne predstave dobit će reprezentacije Walesa i Sjeverne Irske, koji igraju u 18 sati na Parku prinčeva.

Najatraktivniji dvoboj dana bit će susret Hrvatske i Portugala u Lensu u 21 sat. Hrvatska je protutnjala kroz grupnu fazu natjecanja s dvije pobjede i jednim (nesretnim) remijem. Portugalci su na prvenstvu također neporaženi, ali u tri utakmice nisu upisali niti jednu pobjedu te su s tri remija prošli u drugi krug. Najveći portugalski adut je individualna kvaliteta, prije svega Cristiana Ronalda, dok se Hrvatska igra temelji na timskom radu. Bitno je napomenuti da Hrvatskoj Portugalci "ne leže" te da ih nikad nismo pobijedili.

Kladionice našim dečkima, usprkos svemu, daju tek laganu prednost pred Portugalcima. Okušajte se i Vi u prognoziranju i predvidite kako će završiti za Hrvatsku najvažnija utakmica u dosadašnjem dijelu prvenstva.

>>> Morate vidjeti novu Perišićevu frizuru s kojom juriša na portugalska vrata

>>> Dirigentsku palicu protiv Portugala uzima maestro Modrić, a Ronaldo će se tresti zbog Subašića

>>> Hrvat zalutao među Španjolce, a onda napravio nešto neočekivano

Komentara 19

Avatar babas
babas
19:15 25.06.2016.

Bolji smo,treba ih razvaliti u 90 minuta,ne reskirati na produžetke ili penale.

BI
billynik
18:03 25.06.2016.

Hrvatska će glatko dobiti Portugal, mnogo lakše nego se to čini.

SM
SmellsLikeŠit
14:26 25.06.2016.

Sad je najveći problem efikasnost, stvaramo puno prilika ali ne zabijamo golove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije