Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija do 21 godine

Problemi za Bišćana: Na Finsku ipak bez Stanišića i Pašalića

04.09.2021.
u 10:00

– Bit će to drukčija utakmica od ove u Gorici, igramo u gostima. Bolja smo momčad i, budemo li na razini iz prvog poluvremena s Azerbajdžanom, možemo biti optimisti – kaže Bišćan.

Otvaranje je uspješno odrađeno, mlada nogometna reprezentacija do 21 godine s 2:0 upisala je bodove na startu kvalifikacijske skupine. Iako je oko te potpuno nove vrste bilo puno nepoznanica, po onome što smo vidjeli ne moramo se bojati za budućnost, to prije jer je u momčadi Igora Bišćana i puno onih koji su mlađi od te 21 godine.

Primjerice, Luka Sučić ima tek 21 godinu, a igrač RB Salzburga pokazao je, uz postignuti pogodak, visoku kvalitetu, u njemu bismo još jako dugo mogli imati pravog playmakera.

– Njegovo znanje je neosporno, dečko razumije nogomet, osjeća igru i suigrače, tehnički je jako dobar, sve što zamisli može izvesti lijevom nogom.

U stanju je razigrati momčad, zabio je gol, pa i konkretnim učinkom obilježio utakmicu. Svi imamo velika očekivanja od njega, igra na visokoj razini u Salzburgu, navikao je i na jače utakmice. Vjerujem da ćemo ga dugo gledati u dresu reprezentacije – ocijenio je Sučića izbornik Bišćan, koji je koristio i još mlađeg, 17-godišnjeg napadača Bayerna, Gabriel Vidović ušao je u završnici utakmice.

– Riječ je o dobrom igraču, zato smo ga i uzeli iz U19 reprezentacije. Igra za drugu momčad Bayerna, tijekom priprema igrao je i za prvu momčad. Velika je budućnost naše U19 i U21 reprezentacije – rekao je Bišćan, koji na igrača Bayerna Josipa Stanišića (Bayern) i Marca Pašalića (Borussia Dortmund) ipak neće moći računati za susret koji Hrvatska u utorak igra s Finskom u nastavku kvalifikacija.

– Bit će to drukčija utakmica od ove u Gorici, igramo u gostima. Bolja smo momčad i, budemo li na razini iz prvog poluvremena s Azerbajdžanom, možemo biti optimisti – kaže Bišćan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentara 1

KL
Klokan
13:08 04.09.2021.

Lijepo je vidjeti kako je Marco Pašalić usprkos ozlijedi došao u Goricu bodriti U/21. Puno igrača ne bi to napravilo. Pokazao tim činom koliko mu znači biti pozvan. Svaka mu čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije