Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIT ĆE U SUSJEDSTVU?

Prijeti da neće igrati za Hrvatsku, zovu da dođe u Srbiju: 'Hrvatski savez me ignorira'

Mariana Dražić
Foto: Instagram/Mariana Dražić
1/3
03.02.2020.
u 10:21

– Moj otac je rođen u Novom Travniku i do svoje 16. godine živio je tu, do odlaska u juniore Hajduka. Službenog poziva iz BiH nije bilo. Poziv bih prihvatila i svakome bi bila čast biti priznat u onome što radi. Sport nema granice – rekla je Mariana Dražić

Mariana Dražić, 25-godišnja tenisačica koja je trenutačno 811. igračica svijeta (589. u parovima), zaprijetila je da ubuduće neće igrati pod hrvatskom zastavom. 

– Povod je za moje nezadovoljstvo već skoro dvogodišnje ignoriranje od izbornice (Iva Majoli, op.a.) i nekih ljudi iz HTS-a. Također neodgovaranje na moje upite zbog čega je baš povedena igračica bez rankinga i zašto za mene nema mjesta s obzirom na to da sam do sada nastupala u svim kategorijama po generacijama. Prošlogodišnji su uspjesi pet titula i deset finala te je malo žalosno da me se na ovakav način tjera da mijenjam državu – rekla je Mariana Dražić za Avaz.ba

Zbog narušenih odnosa Dražić bi tako mogla zaigrati za drugu reprezentaciju, a mediji u Srbiji već su počeli zvati Marianu pod svoju zastavu. No, postoji mogućnost da ova tenisačica zaigra za Bosnu i Hercegovinu.

Veza s BiH njezin je otac Darko Dražić, nogometni trener rodom iz Bosne i Hercegovine. A Mariana Dražić kaže da bi prihvatila poziv iz susjedstva.

– Moj otac je rođen u Novom Travniku i do svoje 16. godine živio je tu, do odlaska u juniore Hajduka. Službenog poziva iz BiH nije bilo. Poziv bih prihvatila i svakome bi bila čast biti priznat u onome što radi. Sport nema granice – rekla je.

Mariana pripada među najljepše tenisačice.

– Pa svakoj djevojci godi da čuje komplimente, tako i meni. Trenutačno nisam u ljubavnoj vezi. Kod muškaraca najviše cijenim iskrenost i dobar smisao za humor. Moram dodati da malu prednost dajem plavim momcima – zaključila je tenisačica.
 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Ilirija2
Ilirija2
12:19 03.02.2020.

mi sa serbima ne zelimo imati nikakva posla. to masoneriji triba bit jasno kristalno. 2 put su oni stvarali zla silovanjem nakaradnih ideja i masonskih fantazija i svi znamo kako su ideje zavrsile.

MA
matan91
10:26 03.02.2020.

Sretan put i adio!

Avatar Ilirija2
Ilirija2
11:58 03.02.2020.

zar nije zanimaljivo kako se u sportu nacionalnih vrsti kupuju i prodaju ti sportasi ka da se o klupskon naticanju radi. dobro ih plati i daj im drzavljanstvo na muktis i oni zaigraju za nacionalnu vrstu onog cega nisu. pa pogledajte nacionalnu vrstu Francuzije. to nije nacionalna vrsta no prava internacionala di oni koji predstavljaju franzusku nacionalnu vrstu uopce nisu francuzi. u noznom balunu su to afrikanci, u rucnom serbi i ostali. travestija od cile igre nacija.kurdi kojih je 50 milijuna nimaju pravo nastupat na tome naticanju naroda, a oni koji uopce nisu narodi ka ca je slucaj sa usa, australijom, luxemburhom, san marinom i ostalim slobodno nastupaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije