Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDAN BROJ

Predsjedničina kći Katarina Kitarović klizat će na Pirueti

Katarina Kitarović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
20.11.2018.
u 14:48

Hrvatsku će među seniorima predstavljati Patricia Skopančić i Hana Cvijanović te naš sportski par Lana Petranović i Antonio Souza Kordeiru, dok će među juniorima nastupiti Katarina Kitarović, Hana Kosić i Charles Henry Katanović

Zagreb će od 5. do 8. prosinca biti domaćin 51. Zlatne piruete, a u Ledenu dvoranu Doma sportova ove godine dolazi rekordan broj klizačica i klizača. Hrvatsku će među seniorima predstavljati Patricia Skopančić i Hana Cvijanović te naš sportski par Lana Petranović i Antonio Souza Kordeiru, dok će među juniorima nastupiti Katarina Kitarović, Hana Kosić i Charles Henry Katanović.

Lista prijava u seniorskoj konkurenciji ponovno donosi velika imena poput bivše europske i svjetske prvakinje Ruskinje Elizavete Tuktamiševe, koja je prošle godine na Pirueti osvojila brončanu medalju. Ukupno će nastupiti 44 klizačice, 30 klizača, 12 sportskih i 14 plesnih parova. 

Katarina Kitarović
1/8

Komentara 5

AN
AnteKino
15:17 20.11.2018.

Oće bit prijenos uživo na hrt ....

AN
AnteKino
15:16 20.11.2018.

Oće bit prijenos uživo na hrt ....

BA
barbika1
16:42 20.11.2018.

Lijepa na mamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije